петък, 19 август 2011 г.

ИНТЕРВЮ: Showcase запазва феите: „Изгубена” получава втори сезон!

Благодарение на невероятния изблик на подкрепа, която Изгубена е получил от феновете в цяла Канада , която е преведена на рекордни рейтинги. Showcase е горд да обяви, че сериалът е бил подновен за втори сезон. След като дебютира програмата, според постоянно изготвяни проучвания над 700 000 зрители седмично гледат сериала, което го прави номер едно сценичен сериал- драма, във всички канадски специални канали.
Първи сезон на "Изгубена” запозна зрителите с Бо (Ана Силк,Беинг Ерика, Платени часове), едно момиче, което научава че е сукубус, създание от света на феите, които живеят сред хората. Бо отказва да изберете вярност нито към тъмните или светлите Феи кланове и нейната независимост се оказва проблематично и за двете страни, заплашвайки да свалят древна система. Тя се впуска в лична мисия, за да отключи тайните на своя произход.
Сезон две ще отправи предизвикателство към решението на Бо да бъде свободна и я принуждава да оспори нейните собствени нрави и вярвания. Докато Бо расте по-силна и научава повече за това коя е тя в действителност, отношенията ще бъдат тествани и страстите ще се запалят, но отговора няма да дойде лесно. Зарязвайки всички, Бо ще остане вярна на себе си и вярна на тези, на които тя вярва, тъй като тя продължава да сформира собствения си пътя в един опасен свят. Ксения Соло (неочакван живот, Renegadepress.com) ще се завърне като човешка довереница Кензи и Крис Холдън-Рийд (Бен Хур ","Мостът”, „Тюдорите”) се завръща като разкриващ убийства детектив Дюсон
Изгубена е разработен от Prodigy Pictures, във връзка с Шоу Медия и Showcase. За повече информация за серията, посетете страницата на Изгубено момиче.


Превод на интервюто: zoey959 (Поли)

Няма коментари:

Публикуване на коментар