петък, 19 август 2011 г.

Статия: „Дневниците на вампира” втори сезон: топ пет учудващи моменти

5. Откъсват сърцето на чичо Мейсън.
Може да е наивно за нас, но никога не сме мислели, че писателите ще убият чичо Мейсън (Тайлър Киней), толкова рано от играта. Той бе толкова красив. Разбира се, тъкмо когато почнахме да свикваме с героя му (и неговата глутница от шестима), Деймън (Иън Сомърхолдър) реши да изтръгне неговото (както и нашето!) сърце.

4. Джена умира… два пъти.
Имаме смътно подозрение, че Джена (Сара Канинг) ще види завещанието си този сезон… но не сме и очаквали, че ще бъде от вампир. Разбира се, ние свикнахме с идеята, но просто не очаквахме, че писателите ще стигнат до там и после, когато накрая го направиха си казахме: „Добре… тя определено ще оживее. Писателите няма само да я убият, нали?”. Те можеха и го направиха (и то с много сърцераздирателност).

3. Клаус контролира тялото на Аларик
Знаехме и по-рано, че Клаус (Джоузеф Морган) е зъл, но не знаехме, че е способен да направи тази луда маневра. Когато Клаус контролираше тялото на Аларик (Мат Дейвис), това бе пълна лудост и харесахме всеки един момент.

2. Каролин се превръща във вампир
Шоуто спечели много от първия епизод на този сезон, когато Каролин (Кандис Акола) се превърна във вампир – великолепен ход, който сполучливо промени характера на героинята й и самото предаване.

1. Ана и Вики се завърнаха (като призраци)
Когато Джереми каза, че е почувствал малко странно след завръщането му към живот (за втори път този сезон!), разбрахме, че става нещо. Но НИКОГА (дори веднъж!) не сме очаквали да е завръщането на Ана (Малесе Джоу) и Вики (Кайла Еуел), като призраци. Говорейки за страхотно приключване на сезон.


Превод на статията: darkness_angel

Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар