Lost Girl / Изгубена

*В края на страницата има линкове към другите статии свързани със сериала*
Бо е сукубус. Един поглед, едно докосване и ще останете без дъх, понякога дори и мъртъв. Винаги се е покривала и бягала, Бо е неспособна да контролира нуждата си да се храни от сексуалната енергия на другите, оставяйки след след себе си. Това е дотогава, когато се среща лице в лице с Фей, създания от легендите и фолклора на живота у нас, твърдейки, че Бо е от техният вид, в Канадския сериал „Изгубено момиче”, започва в неделя, 12 Септември в 21 часа.

Продукт на строго възпитание, Бо (Ана Силк: „Да бъдеш Ерика”; „Почасово заплащане”) е отгледана да вярва в това, че секс от всякакъв вид е присъщо зло. Когато Бо разкрива мистериозните си способности, след травматизиращият й „първи път”, напуска домът си и заживява сама, „хранейки се” всеки път, когато се нуждае. След като остави жертвата си на видимо място, Бо бе разкрита пред света на Фей, които я похитиха и й помогнаха да разбере, че е сукубус. Принудрена да избере страна между Мрака и Светлината, Бо се чувства измамена, отказвайки да принадлежи на свят, различен от човешкият. Въпреки проблемите си, Бо решава да проследи рождената си майка, което я поставя в по-голям риск, тъй като тя търси истинският си произход, над всичко друго.

„„Изгубено момиче” не е типичният свръхестествен сериал. В същността си, историята е на очарователната героиня Бо, която – дължейки се на нейните сили – трябва да се справи с проблемите в новата си връзка и за собственото си оцеляване”, казва Тара Елис, Медийно студио „Васй” и „Драма Контент”, телевизия „КанУест”.

„С малко творчески талант към сериала и страхотното представление на актьорите, „Изгубено момиче” ще плени зрителите.

„Едно от най-страхотните неща на „Изгубено момиче”, е способността на шоуто да покаже на свта, че свръхестествените същества съществуват и живеят сред нас, занимавайки се и с техните проблеми”, казва Джей Файърстоун, продуцент на „Продиджи Пикчърс”. „Бо е специална, но е и като останалите момичета на нейната възраст, които се борят със самоличността си, да не я взимат на сериозно.”

С помощта на най-добрата си приятелка Кензи (Ксения Соло: „Неочакван живот”; „Ренегедепрес.ком”; „Черен лебед”), Бо се превръща отчасти в миротворител, отчасти наемник, тъй като тя работи срещу пари за случаите на Фей и свои собствени мисии. Деликатният любовен триъгълник включващ детектив „отдел убийства”, шейпшифтърът Фей – Дайсън (Крис Холдън-Рийд: „Бен Хур”; „Династията на Тюдорите”) и докторката Лорън (Зои Палмър: „Покровителят”), прави управлението света на Фей и човешкият още по-сложно.

Сериалът заснет в и около Торонто разполага с богато оборудване, сложно декорирани декори и най-модерните специални ефекти. Градският готически стил в „Изгубено момиче” играе поддържаща роля на изкуството и посоката на шоуто.

Превод: darkness_angel

НОВИНИ:
Новини: „Изгубена”– Печели награди, преди да се е появил на екран!
НОВИНИ: Сценаристът / Изпълнителният продуцент Питър Мохан напуска сериала “Изгубена”

НОВИНИ: Showcase потвърдиха, че "Изгубена" ще има втори сезон

НОВИНИ: Лорън ще се завърне във втори сезон

НОВИНИ: Сценаристът Мишел Ловрета ще стане сценарист на Тайният кръг

НОВИНИ: Официална дата за първи епизод от втори сезон на "Изгубена"

НОВИНИ: Новини около излизането на 2ри сезон

НОВИНИ: Актьори и актриси които ще участват във вторият сезон на “Изгубена”

НОВИНИ: Мориган ще се появи ориентировъчно в седми епизод!

НОВИНИ: Пол Еймос се завръща във втори сезон!

НОВИНИ: FanExpo (Канадският Comic Con) - Списък на звездите от Изгубена които ще присъстват!
  
СТАТИИ:
Статия: Интересни факти за сериала “Изгубена”

ИНТЕРВЮТА:
ИНТЕРВЮ: Разработката и производството на сериала “Изгубена”
ИНТЕРВЮ: „Изгубена – интервю с Анна Силк"

ИНТЕРВЮ: Майкъл Ловрета за сериала “Изгубена”

ИНТЕРВЮ: Официалното излъчване на сериала “Изгубена”

ИНТЕРВЮ: “Изгубена” е базиран на митология

ИНТЕРВЮ: Showcase запазва феите: „Изгубена” получава втори сезон!

ИНТЕРВЮ: Кристен Холдън-Рийд: „Изгубена” ще е по-подреден във вторият сезон

ИНТЕРВЮ: Тестове, триъгълници и по-умен сукубус - Анна Силк(Бо) говори за вторият сезон на Изгубена
 
ВИДЕО:
 
ГАЛЕРИЯ:
 
ГЕРОИТЕ:
 
ЕПИЗОДИТЕ:

Няма коментари:

Публикуване на коментар