събота, 20 август 2011 г.

ИНТЕРВЮ: Тестове, триъгълници и по-умен сукубус - Анна Силк(Бо) говори за вторият сезон на Изгубена

Бо бе доста потресена в края на първият сезон на сериала, когато научи за майка си. Как това ще повлияе на характера й във втори сезон?
-Е, мисля че това което ми харесва във вторият сезон е че Бо е станала по-силно и умна, и е научила доста от пътешествията си в първият сезон. Мисля че е научила че не може да бъде толкова непокорна през цялото време и трябва да бъде малко по-умна в света в който се намира. Тя е малко като защитник колкото защитавана, и започва да се оправя сама след като е такова силно същество.
Знаейки че роднините на Бо са от Мрачният съд, това ще повлияе ли? Феите и на Светлината и на Мрака вече се борят за да я спечелят на своя стряна. Мислиш чи че феите на Мрака ще се опитат да твърдят че Бо им принадлежи?
-Феите като цяло искат Бо да се преведе и да се присъедини към някоя от страните. Не искам да издавам твърде много за това какво прави Бо... снимаме третият епизод от вторият сезон сега и това което харесвам този път е защото снимаме епизодите по ред, така че нещата се разкриват така както ще бъде за публиката. Бо просто трябва да бъде по-умна.
Можем ли да очакваме триъгълникът с Дейсън и Лорън да продължи във втори сезон?
-Със сигурност ще продължи, а и това е много деформиран триъгълник. Бо има двама любовници, и ще разберете повече за това във вторият сезон, че тези отношения ще се разкрият повече. Доста е вълнуващо.
Без да разкриваш нищо, с какви мисли би искала да ни оставиш за вторият сезон?
-Това което е вълнуващо е че Бо ще бъде тествана по нов начин в този сезон. Тя ще изследва връзките си по-добре. Ще разпитва преданите са нея хора. Мисля че сценаристите са свършили невероятна работа със сценария, като започват от там от където свърши първият сезон и се прехвърлят към следващото ниво. Всеки сценарий е много богат на нови същества и разкрива повече митология, а и виждаме пътуването на Бо заедно с импровизираното й семейство.


Превод на интервюто: Vampire Lady (Мимс)

Няма коментари:

Публикуване на коментар