събота, 20 август 2011 г.

НОВИНИ: Актьори и актриси които ще участват във вторият сезон на “Изгубена”

Джон Корбет ще участва във вторият сезон на Изгубена! Актьорът ще се появи през епизод излъчен през ноември.

СпойлерТВ съобщи за феновете на Изгубена че актрисата Джесика Филипс ще участва във вторият сезон на сериала. Актрисата е позната от няколко канадски реалити шоута. Актрисата ще се появи някъде в пети епизод от вторият сезон.

Актьорът Хо Чо(който може би ви е познат от Убийствен пълзел 2, където играе охрана) ще се присъедини към каста на сериала. Неговият герой ще се казва Тесо и ще се появи в първият епизод от вторият сезон.

---

Актрисата Хейли Наут ще се присъедини към каста на сериала. Нейната героиня се казва Нейн Роуг и ще се появи в първият епизод от вторият сезон.

---

Конрад Коутс(който може би познавате от филма Пърси Джаксън, където играе Хефест) се присъединява към каста на Изгубена. Ще можем да го видим във вторият епизод от вторият сезон на сериала.

Ребека Еймъри (която може би познавате от филма Unstable) се присъединява към каста на Изгубена. Ще я видим във вторият епизод от вторият сезон.

Джесика Хюрас(която може би познавате от филма Skinwalkers или от сериала Да бъдеш Ерика) се присъединява към каста на сериала. Тя ще играе по-възрастната версия на Бо и ще се появи в трети епизод от вторият сезон.

Натали Дейл се присъедини към каста на Изгубена. Тя ще се появи в пети епизод от вторият сезон.

Винсънт Уоуш се присъединява към каста на Изгубена. Все още не се знае кога ще се появи и какъв герои ще играе.

Актрисата Еманюел Вогиер, която игра Мориган в първият сезон потвърди че ще участва и във вторият сезон, но все още не се знае в кои епизоди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар