петък, 19 август 2011 г.

Новини: Първата новела за възрастни на Мелиса Мар „Пазачът на гробища” предложена вече за телевизионен сериал

Този месец Мелиса Мар издава първата си новела за възрастни, паранормална фантастика „Пазачът на гробища”.Романът, който получи награда от старши рецензента Джил Смит, вече бе избран за сериал. Бе избран от Кен Олин, същият мъж виновен за известните „Наричана още” и „Братя и сестри”! Сделката бе сключена на събранието на книголюбители „RT” за 2011, но едва наскоро бе обявено.

„Пазачът на гробища„ смая Смит, който коментира Мари „ В своята атмосфера и зловеща приказка, читателите и главните герои открили тайната буквално погребана в този малък град, като Мар съчинява разкошно готическата приказка, изпълнена с проклятия, отговорности и смърт.”

Историята се разказва за Ребека Бароу, която трябва да се върне в тихия град от детството си, Клайсвил, за да погребе баба си. Но когато Бек пристига там, научава, че трябва да приеме поста на баба си в работата й, за да се грижи за мъртвите. Докато Ребека се опитва да се справи с новостите, работата й я събира с гробаря, Байрън Монгомъри, мъжът, който тя и покойната й сестра са обичали преди. И така преди Бек и Байрън да се опитат да разкрият убийството на местен тийнейджър, опитвайки се ядосаният дух да не причини трайни щети на хората от Клайсвил.

Ако това не ви звучи като перфектното начало на един сериал. Няма известия все още кой ще участва в тази обитавана приказка от убийства, любов и немъртви, но ще ви осведомим, ако има още новини.


Превод на новината: darkness_angel

Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар