петък, 19 август 2011 г.

ИНТЕРВЮ: Официалното излъчване на сериала “Изгубена”

„КанУест” обявиха за новият едночасов сериал, включващ в актьорите Ана Силк и Кристен Холдън-Рийд.
„КанУест” ни потапят дълбоко в света на фантазията и действията, като зелена светлина сериалът „Изгубено момиче” е , авантюристичен сериал. Тринайсетте епизода, от едночасовия сериал ще бъдат излъчени в ефир през 2010.
Драма, включваща и мистерия, романтика и тайни любовни връзки, „Изгубено момиче” е фокусиран върху прекрасната и харизматична Бо – Сукубус със сърце. Докато сукубусът е безчовечна жена, която съблазнява и се храни от сексуалната енергия на партньора си, Бо не се доближава толкова до описанието. Отгледана тайно от хора, Бо се опитва да оцелее в модерния свят, без да се поддава на инстинктивното си желания да убива. Отказвайки да приеме свръхестествения си клас и стриктна йерархия, Бо използва женските си примамки – с помощта на някои от приятелите си – да се бори за експлоатираните хора. Въпреки това, тя си има своя цел да открие истината за миналото си и рождената си майка.
В ролите на „Изгубено момиче”, участват Ана Силк („Почасово заплащане”, „Да бъдеш Ерик”), като Бо. Бандата й от неприспособливи същества и човешки помошници, са Кристен Холдън-Рийд (предстоящият „Бен Хур”, „Тюдорите”), като Дайсън, в нечовешкият полицай включен в любовни отношения с Бо – той мрази това, че я обича. Двукратната носителка на наградата „Джемини”, Ксения Соло („Ренегадепрес”) участва, като Кензи, умната и яростно лочлна, човешка най-добра приятелка на Бо. В ролите участват и Рик Хоуланд („Лошо ченге, добро ченге”), като Трик, приятелски управител на бар с неговите си тайни.
„„Изгубено момиче” е уникален, в това, че има масив от жанрове – фентъзи, романтичен, драма – при всичко това, развива всички тези сложни, интелигентни герои и богати цюжетни линии. Нямаме търпение да пуснем в ефир, този предприемчив и забавен сериал”, казва Кристин Шиптън, „SVP Dramatic” и „Factual Content”, „КаУест”. „С едни от най- сексапилните и динамични актьори, които ще се покажат на екрана, както и с изключителен творчески екип, зрителите могат да разчитат на сложна серия натъпкан с екшън, обрати завързана с химия и работни отношения”.
„Изгубено момиче” предлага също сложна опитна платформа за зрителите. Продукцията ще се развива и в интерактивният уебсайт, в графичен роман и видео игра.
„Изгубено момиче” е разработено и продуцирано от „Продиджи Пикчърс”, с участието на „Canadian Television Fund”, „The Canadian Film or Video Production Tax Credit” и „The Ontario Media Development Corporation”. Изпълнителният продуцент на сериала е Джей Фаерстоун, Пол Раповски, Плато Фоунтидакис, Майкъл Ловрета и Питър Мохан. Ловрета е и създател/писател на „изгубено момиче”, с помощта на Мохан. „Изгубено момиче” е продуциран от Уанда Чафей.


Превод: darkness_angel

Няма коментари:

Публикуване на коментар