събота, 13 август 2011 г.

Ревю: Началото (Мрачните ловци, #0.1)–Шерилин Кениън

Заглавие: Началото
Поредица: Мрачните ловци, #0.1
Автор: Шерилин Кениън
Издателство: Paperback
Страници: 21
Език: Английски
Размери:13x20
Дата на издаване: 1990
Жанр: Ърбън Фентъзи, Световна проза, Художествена литература, Митология
Съдържание на секс сцени и груб език: Не съдържа секс сцени. Има бедно описание на убийство.
Прочетете книгата ТУК!


~Анотация~

Мрачните ловци идват. Те са древни войни - Викинги, Келти, Ацтеки, Варвари, Готи, Гърци и Римляни - живеещи в модерният свят за да пазят хората от тъмното зло което се прокрадва измежду нас. Те са луди, лоши и безсмъртни, и се наслаждават на всяка минута опасност. Обладани от мисълта да не взимат пленици, единственото спасение е чистата любов от сърце която ще ги поведе обратно към светлината.

Така че следващият път когато почувствате нещо да ви наблюдава в нощта, задайте си въпроса: Нещо зло ли е или някой лош?


~За авторката~

Шерилин Кениън е родена на 11 декември 1965 годени в САЩ и живее необикновено опасен живот... както и всяка жена с трима синове, съпруг, менажерия от домашни любимци и колекция от мечове, които за разлика от всичко изброени по-горе имат частично спиране на емоционалното развитие. но когато няма намеси (или бягане към спешното), ще я намерите залепена за компютъра си където играе с всичките си въображаеми приятели. С повече от десет милиона копия на книгите й, преведени на повече от 26 езика, тя със сигурност има много приятели с които да си играе.

Подвизавайки се като Кинли МакГрегър и Шерилин Кениън, тя е автор на няколко поредици, сред които "Мрачните ловци", "Братството на Меча", "Господарите на Авалон", "Никога повече", "Отдел Американска Защита", "Секс дневниците на лагера", "Макалистър" и "Морски вълци".

Книгите й са се появявали в топ петицата на New York Times, Publisher's Weekly & USA Today.


~Ревю~

Потопете се в един древен свят. Свят на митове и легенди. На същества съществуващи във фантазиите и кошмарите ви. В този свят съществуват войни които ни пазят от тях. Ловци които не приличат на хора. Мрачни ловци които не познават що е страх.

Гърция. 7382 години преди Христа. Един Мрачен ловец, неговият спътник Демон и една върховна Гръцка богиня слагат начало на цялата история на Мрачните ловци. Разберете кои са първите Ловци и как са станали такива. През какво се е наложило да минат и какво са пожертвали. Прочитайки тази предистория на поредицата ще ви се изяснят нещата и няма да се питате постоянно, как е започнало всичко.


#Мой рейтинг за книгата 5* Не ме остави да спя цяла вечер от вълнение
#Мой рейтинг за корицата – 1 – Под всякаква критика, но пък за предистория от 21 страници е идеална, като че ли….?!


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

1 коментар:

  1. Здравейте, имам проблем с регистрацията. Може ли да ми изпратите книгата на имейл: galinasstoeva@gmail.com

    ОтговорИзтриване