четвъртък, 18 август 2011 г.

Предстоящо издание: Безредие (Дилириум, #2)–Лорън Оливър

Помните ли че по време на “Седмица на Антиутопиите” направих ревю на книгата Делириум? Наскоро излезе и корицата за втората книга. Ето я и нея:

Заглавие: Безредие
Поредица: Делириум, #2
Автор: Лорън Оливър
Издателство: HarperTeen
Страници: 448
Корици:
Меки
Език: Английски
Жанр: Антиутопия (Дистопия), Приключения, Пост-апокалиптично фентъзи, Световна проза, Художествена литература
Дата на издаване: 6 март 2012
*Щракнете върху корицата за по-голям размер*


~Анотация~

Лорън Оливър плени читателите с "Делириум" първата книга от вълнуващата антиутопична трилогия в която Лена Халоуей се осмели да се влюби в Алекс и да избяга от лечението, правителството нарежда да се правят процедури които карат хората да имат имунитет срещу болестта на любовта. Лена и Алекс заложиха животите си напускайки своето потисническо общество, но само Лена успя да избяга.

"Безредие" продължава увлекателната история на Лена. След бягството от Портланд, Мейн, Лена успява да стигне до Дивите земи и става част от болно общество, където тя се превръща във войн на съпротивата. Бъдеще без Алекс е невъобразимо, но Лена избутва това на страна и се бори, както за него така и за света в който любовта не се счита за дадено заболяване. Пометени в избухлив микс от революционери и антиреволюционери, Лена се бори да оцелее и се чуди дали ще успее да се влюби отново.

Пълен с опасност, забавен романс и изискано написано продължение, втората книга от поредицата "Делириум" на Лорън Оливър се състезава напред със спираща дъха скорост и със сигурност да се хареса на феновете които жадуват най-високите действия на поредицата "Игрите на глада" и горчиво-сладката любовта история на Ромео и Жулиета.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар