петък, 19 август 2011 г.

ИНТЕРВЮ: Майкъл Ловрета за сериала “Изгубена”

Майкъл Ловрета публикува кратка информация за сериала в сайта http://imdB.com/, която се различаваше от тази на официалните новини за него, както следва:
Прекрасната и харизматична Бо разкрива тайна: тя не е една от нас. Тя е част от Фей, древни свръхестествени същества, които живеят сред нас, Бо се оказва суперчовек, секс – силата й – и я използва за да защитават нашият вид, от нейния. Нов, секси герой се намира в среда на вечно воюващи хора, най-трудното предизвикателство й напомня: откъде идва тя, защо е тук и на кого може да вярва?
Тази информация се променя много бързо, преди излизането от Майкъл Ловрета:
„Изгубено момиче” е фокусиран върху прекрасната и харизматична Бо, свръхестествено същество, наречен сукубус, който се храни с човешка енергия, понякога и с фатални резултати. Отказвайки да приеме свръхестествения си клан и стриктна йерархия, Бо е ренегат, който помага на хората, докато търси истината за мистериозното си минало.
Когато официалният сайт на поредицата се появи, се появи и ново резюме, което обяснява:
„Изгубено момиче” се разказва за свръхестествена съблазнителка Бо, Сукубус, която се храни от сексуалната енергия на хората. Израствайки с човешки родители, Бо има причина да вярва, че е по-различна от съседското момиче – докато тя изпива енергията на гаджето си, до смърт при първият си сексуален контакт. Сега пое сама по пътя си, уплашена. Тя разбира, че е една от Фей, същества на легенди и митологии, които живеят сред хората, хранейки се тайно от тях, по различен начин, както го правят от хилядолетия.
Облекчена от ужаса,разбира, че не е сама, Бо решава да не избира страна между Фей и хората, докато изпълнява нейната си мисия, да разбере повече за миналото си. С помощта на човешкият медиум, Кензи и Дайсън, секси полицейски детектив, Бо приема най-различни предизвикателства всяка седмица, помагайки на Фей или човек, който дойде при нея, с искане за помощ да разкрие някоя мистерия.
Допълнителна информация се появи на 19 Август, 2010, беше добавена още малко информация за характера на Бо. Беше отбелязано, че:
Бо е сукубус. Един поглед, едно докосване и ще останете без дъх, понякога и безжизнен. Бо е сукубус. Един поглед, едно докосване и ще останете без дъх, понякога дори и мъртъв. Винаги се е покривала и бягала, Бо е неспособна да контролира нуждата си да се храни от сексуалната енергия на другите, оставяйки след след себе си. Това е дотогава, когато се среща лице в лице с Фей, създания от легендите и фолклора на живота у нас, твърдейки, че Бо е от техният вид.
Продукт на строго възпитание, Бо (Ана Силк: „Да бъдеш Ерика”; „Почасово заплащане”) е отгледана да вярва в това, че секс от всякакъв вид е присъщо зло. Когато Бо разкрива мистериозните си способности, след травматизиращият й „първи път”, напуска домът си и заживява сама, „хранейки се” всеки път, когато се нуждае. След като остави жертвата си на видимо място, Бо бе разкрита пред света на Фей, които я похитиха и й помогнаха да разбере, че е сукубус. Принудена да избере страна между Мрака и Светлината, Бо се чувства измамена, отказвайки да принадлежи на свят, различен от човешкият. Въпреки проблемите си, Бо решава да проследи рождената си майка, което я поставя в по-голям риск, тъй като тя търси истинският си произход, над всичко друго.
С помощта на най-добрата си приятелка Кензи, Бо се превръща отчасти в миротворител, отчасти наемник, тъй като тя работи срещу пари за случаите на Фей и свои собствени мисии. Деликатният любовен триъгълник включващ детектив „отдел убийства”, шейпшифтърът Фей – Дайсън и докторката Лорън, прави управлението света на Фей и човешкият още по-сложно.


Превод: darkness_angel

Няма коментари:

Публикуване на коментар