понеделник, 6 юни 2011 г.

Вижте новата игра свързана с Анита Блейк, разберете всички жокери за игрите и подпишете на петиция за продължаване издаването на поредицата!

Както знаете когато пусках ревютата на книгите в края на всеки пост има игра с награди. Ето жокери за всяка една:

ИГРА 1: Престъпни удоволствия
ЖОКЕР:

-Кажете ни колко и кои герои са умрели в тази книга (по възможност и как)?
Жокер: Умрелите герои в книгата са 11. На 9 от тях са споменати имената. 2/11 герои са жени! За вас остава да ни кажете кои са те! Дори и да не успеете да разгадаете всички получавате точки за верните си отговори!

ИГРА 2: Усмихнатият труп
ЖОКЕР:

-Кажете ни колко и кои герои са умрели в тази книга (по възможност и как)?
Жокер: Умрелите герои в книгата са 7(ако не считаме труповете на жертвите за които Долф ни казва). И на седмината са споменати имената. 2/7 герои са жени! За вас остава да ни кажете кои са те! Дори и да не успеете да разгадаете всички получавате точки за верните си отговори!

ИГРА 3: Циркът на прокълнатите
ЖОКЕР:

-Кажете ни колко и кои герои са умрели в тази книга (по възможност и как)?
Жокер: Умрелите герои в книгата са 18. И на 13 са споменати имената. 3/13 герои са жени! За вас остава да ни кажете кои са те! Дори и да не успеете да разгадаете всички получавате точки за верните си отговори!

ИГРА 4: Кафето на лунатиците
ЖОКЕР:

-Кажете ни колко и кои герои са умрели в тази книга (по възможност и как)?
Жокер: Умрелите герои в книгата са 6. И на шестимата са споменати имената. 1/6 герои са жени! За вас остава да ни кажете кои са те! Дори и да не успеете да разгадаете всички получавате точки за верните си отговори!

ИГРА 5: Кървави кости
ЖОКЕР:

-Кажете ни колко и кои герои са умрели в тази книга (по възможност и как)?
Жокер: Умрелите герои в книгата са 20 (направо мощното клане си беше). На 14 от тях са им споменати имената. За вас остава да ни кажете кои са те! Дори и да не успеете да разгадаете всички получавате точки за верните си отговори!

ИГРА 6: Убийствен танц
ЖОКЕР:

-Кажете ни колко и кои герои са умрели в тази книга (по възможност и как)?
Жокер: Умрелите герои в книгата са 7. За вас остава да ни кажете кои са те! Дори и да не успеете да разгадаете всички получавате точки за верните си отговори!

ИГРА 7: Огнено жертвоприношение
ЖОКЕР:

-Кажете ни колко и кои герои са умрели в тази книга (по възможност и как)?
Жокер: Умрелите герои в книгата са 6 (ако не броим умрелите вампири в църквата). И на шестимата са им споменати имената. За вас остава да ни кажете кои са те! Дори и да не успеете да разгадаете всички получавате точки за верните си отговори!

ИГРА 8: Синя луна
ЖОКЕР:

-Кажете ни колко и кои герои са умрели в тази книга (по възможност и как)?
Жокер: Умрелите герои в книгата са 12. И на 12 са им споменати имената. За вас остава да ни кажете кои са те! Дори и да не успеете да разгадаете всички получавате точки за верните си отговори!


След като ви съобщих всички жокери за игрите от миналата седмица ето и новата игра за тази седмица!

Напишете ревю на някоя от книгите (може и на всичките, ако желаете).

УСЛОВИЯ:
-ревюто да е ваше, а не преведено или копирано от друго място;
-ревюто да не е по-малко от 10 изречение;
-ревюто да е представено атрактивно;

Ревютата ги пускайте като коментари в края на тази публикация, като в началото на поста си пишете на коя книга правите ревю, а в края му напишете имейл за връзка.

Срока за участие в тази игра е до 11 юни 2011 до 23:59ч.!

Победителите ще са двама и ще получат атрактивни награди!

Жури ще са администраторките на Vampire Ladies!


И като завършек на поста бих искала да подпишете петицията за да се продължи издаването на поредицата. Целта е не само да се запишете, а и да си закупите книгите! Моля Ви подпишете!


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

8 коментара:

  1. Убийствен танц

    Анита Блейк ловец на вампири отново се забърква в неприятности.Това че някой е дал $500,000 за главата й е обезпокоително.Ричард гадйето и превръщач има своите проблеми с другия Алфа в глутницата.Жан-Клод дебне в сянката за удобен момент да промени живота на малката Анита.Едуард както винаги е до нея.Анита и двамата и ухажори споделят сила която не може да се сравни с нищо друго.Ексекуторката се плаши от новото си откритие,но това може да запази жива. В тъмното има много чудовища и понякога и хората на който си мислиш ,че може да вярваш те предават.

    e-mail: bibsi_love@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  2. Огнено жертвопринужение

    Анита Блейк... Който вече е достигнал до седмата книга сам би могъл да напише цяла малка книжка за нейния образ. Но все пак да кажа нещо и аз. Нашето малко момиче е изправено пред нови проблеми този път свързано със самия Съвет на вампирите. Очаква се да се срещне с едни от най-опасните вампири на света. Очакват я толкова много изненади, всяка от който ще промени живота й завинага. Стари и нови запознанства изпълват ежедневието й с красота, заради която човек е готов да умре. Но всичко това идва със своята цена. Нови задължения я ангажират повече отколкото всякога преди. Ще спаси ли леопардите? Другите превръщачи? Вампирите? Ще спаси ли собственото си сърце. Или всичко ще бъде обединено в едно голямо Огнено жертвопринушение.


    мейлът ми е didi_ned@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  3. “Убийствен танц”

    Вампирите я наричат Екзекутурката, но не само те се страхуват от нея.Тя е съживител и некромант и е наистина добра в работата си.Работи и към специален отряд за свръхестествени разследвания, въпреки, че зад гърба си е оставила и някои не толкова законни убийства.Досетихте ли се вече за кой става въпрос?Да, точно за Анита Блейк – страшилището за вампирите и всички други създания, осмелили се да се изпречат на пътя й.
    Най-напред силен вампир-господар страда от болест, която води до разлагането му.Естествено търси помощта на Анита Блейк – нищо ново.Следва обаче обаждане от един от най-добрите наемни убийци, и приятел на Анита, който й съобщава, че е обявена награда за главата й.Да, някой се опитва да я убие, но този някой е готов да се раздели с куп пари, само и само тя да е мъртва през следващите двадесет и четири часа.
    Не стига това, че някой я искаше мъртва, ами и личният и живот беше меко казано объркан.Нашата героиния излиза с двама мъже – менюто на единият включва само кръв, а другият става космат при всяко пълнолуние.Всеки от тях иска Анита за себе си, но как да избереш между сладкия секси бойскаут и най-обаятелният вампир, който някога сте виждали?
    Освен това, че всяка минута трябва да е нащрек, ами и върколаците вече я смятат за своя лупа, което я обвързваше с тях по един доста сложен начин, още повече че тя не е част от глутницата, а просто човек.
    Естествено не липсват и убийства, с неизвестни извършители, които Анита трябва да намери.
    Като капак на всичко нашата героиния вече е част и от триумвират, който разкрива много възможности и увеличава силата й многократно,но има и опасни последици.Това е съвсем ново за нея и заедно с двамата мъже в живота й трябва да се научат до го контролират.
    Е, добре дошли във вълнуващия свят на Анита Блейк, в който се потапяте в свръхестественото, в кървави битки и страстна любов – една взривоопасна комбинация, която ще ви накара да искате още.

    e-mail: infernaliia@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Синя луна

    Анита Блейк – съживител на зомбита, екзекутор на вампири – всява страх в сърцата на много живи и неживи. Много я бива и в това да си навлича неприятности. Този път обаче неприятностите, макар и да я засягат, не са нейни.
    Ричард, бившият й приятел и Улфрик на местната върколашка глутница, е арестуван по обвинение в изнасилване в друг близък град. Не само, че животът му е в опасност, но и неговата така пазена тайна е излоежна на опаснаост, също. След няколко дни е пълнолунието и той ще се преобрази във върколак.
    Научавайки това, Анита, заедно с не малък антураж от вампири и превръщачи, играейки ролята на нейни бодигарди по заповед на Господаря на града Жан – Клод, заминава при него.
    Там обаче Анита се изправя пред неприятности, каквито не е способна да предположи. Освобождаването на Ричард няма да е толкова лесно, колкото се е надявала. Ще научи повече за връзката си с Ричард, както и за тази с Жан – Клод. Триумвирата, който споделят не идва с опътване, но Анита малко по малко разбира какво означава да си част от нещо такова. Ще й се наложи да се изправи пред предизвикателства, невиждани досега. Не всичко в града е кротко и спокойно. Някой там прави магии, черни магии. Анита ще се изправи пред създания, за които само е подозирала преди.
    Това е света на Анита Блейк, където свръхестественото се сблъсква с реалния живот, преплитайки се докато не се получи едно. Където, на всяка крачка дебнат врагове, мислейки ти злото. Където, трябва да избереш да бъдеш ли част от екшъна или да се скриеш. Е, не очаквайте Екзекуторката да направи последното. Както винаги, тя е готова да Ви преведе през опасностите, оставяйки Ви да искате още и още!

    e-mail: violeta_naumova@yahoo.com
    6/09/2011 12:13 AM

    ОтговорИзтриване
  6. Кървави кости


    Отново се сбълкваме с нашата любима Екзекуторка -Анита Блейк.Живота и не по-малко бурен , труден , но може би още повече заплетен от преди . Досега върколаците я тормозеха с техните правила и проблеми, готови да я убият заради силата й и връзката и с Ричард. Сега е ред на вампирите да получат малко внимание, а кой е по-подходящ от самия Господар на Сейнт Луис? Този път действието се развива в друг град, с други вампири и помощта на Жан-Клод е необходима на Анита.
    Анита получава предложение да вдигне 300 годишно зомби, което определено ще се нуждае от кръв, но надали пилешка ще му е достатъчна...Но кой друг освен Анита би могъл да направи вдигането без да се стигне до човешка жертва. Тя е идеална за работата, но дали зомбито ще бъде най-големия и проблем или нов вампир, жаден за власт и безсмъртие. Станали ли ви интересно? Почакайте има и още...все пак Жан-Клод ще се върти около нашето момиче, надали ще ни бъде скучно.
    Купчина убити тинейджъри, разбеснял се вампир с меч , заведение с работодател елф и вампир господар със застрашаваща сила плюс секси зъбат французин, нима Анита би могла да се оплаче , че социалния и живот куца, та тя буквално е до гуша с нови „приятели”.
    Не изпускай те да се потопите отново в света на Анита Блейк,защото едно е сигурно никой прочел книгата няма да остане разочарован ,а напротив жаден да научи какво следва....
    ....Едно признание ще ни изненада...едно желание ще ни разплаче...една болка ще ни разтърси...

    ОтговорИзтриване
  7. Кървави кости
    Отново се сбълкваме с нашата любима Екзекуторка -Анита Блейк.Живота и не по-малко бурен , труден , но може би още повече заплетен от преди . Досега върколаците я тормозеха с техните правила и проблеми, готови да я убият заради силата й и връзката и с Ричард. Сега е ред на вампирите да получат малко внимание, а кой е по-подходящ от самия Господар на Сейнт Луис? Този път действието се развива в друг град, с други вампири и помощта на Жан-Клод е необходима на Анита.
    Анита получава предложение да вдигне 300 годишно зомби, което определено ще се нуждае от кръв, но надали пилешка ще му е достатъчна...Но кой друг освен Анита би могъл да направи вдигането без да се стигне до човешка жертва. Тя е идеална за работата, но дали зомбито ще бъде най-големия и проблем или нов вампир, жаден за власт и безсмъртие. Станали ли ви интересно? Почакайте има и още...все пак Жан-Клод ще се върти около нашето момиче, надали ще ни бъде скучно.
    Купчина убити тинейджъри, разбеснял се вампир с меч , заведение с работодател елф и вампир господар със застрашаваща сила плюс секси зъбат французин, нима Анита би могла да се оплаче , че социалния и живот куца, та тя буквално е до гуша с нови „приятели”.
    Не изпускай те да се потопите отново в света на Анита Блейк,защото едно е сигурно никой прочел книгата няма да остане разочарован ,а напротив жаден да научи какво следва....
    ....Едно признание ще ни изненада...едно желание ще ни разплаче...една болка ще ни разтърси...

    e-mail: polina_soti@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  8. Кървави кости

    Отново се сбълкваме с нашата любима Екзекуторка -Анита Блейк.Живота и не по-малко бурен , труден , но може би още повече заплетен от преди . Досега върколаците я тормозеха с техните правила и проблеми, готови да я убият заради силата й и връзката и с Ричард. Сега е ред на вампирите да получат малко внимание, а кой е по-подходящ от самия Господар на Сейнт Луис? Този път действието се развива в друг град, с други вампири и помощта на Жан-Клод е необходима на Анита.
    Анита получава предложение да вдигне 300 годишно зомби, което определено ще се нуждае от кръв, но надали пилешка ще му е достатъчна...Но кой друг освен Анита би могъл да направи вдигането без да се стигне до човешка жертва. Тя е идеална за работата, но дали зомбито ще бъде най-големия и проблем или нов вампир, жаден за власт и безсмъртие. Станали ли ви интересно? Почакайте има и още...все пак Жан-Клод ще се върти около нашето момиче, надали ще ни бъде скучно.
    Купчина убити тинейджъри, разбеснял се вампир с меч , заведение с работодател елф и вампир господар със застрашаваща сила плюс секси зъбат французин, нима Анита би могла да се оплаче , че социалния и живот куца, та тя буквално е до гуша с нови „приятели”.
    Не изпускай те да се потопите отново в света на Анита Блейк,защото едно е сигурно никой прочел книгата няма да остане разочарован ,а напротив жаден да научи какво следва....
    ....Едно признание ще ни изненада...едно желание ще ни разплаче...една болка ще ни разтърси...

    e-mail:polina_soti@abv.bg

    ОтговорИзтриване