събота, 4 юни 2011 г.

НОВИНИ: Разберете на кои наши любими авторки им предстоят да се родят първите бебета!

Както някои от вас може би знаят, преди време Ришел Мийд (авторка на "Академия за вампири", "Джорджина Кинкейд" {книгите в България се издават от издателство Ибис}) съобщи че ще има момченце през август. Изненада а? През август също така в Америка ще излязат първата книга от спин-офф поредицата й към "Академия за вампири" - "Кръвни връзки" (на 23 август), също така на тази дата ще излезе и комиксът към поредицата "Академия за вампири" и за наше съжаление или може би не последната книга от поредицата за Джорджина Кинкейд!

Днес обаче друга наша любима авторка ни зарадва с добри новини! Мари Манкузи (авторка на "Кърваво сборище" {книгите ще се издават в България от издателство Ибис}) съобщи във Фейсбук че на 25 юни очаква първата си дъщеричка. Тя беше така добра да сподели и името което е намислила за дъщеря си, а именно - Авалон Одри Бийч (Avalon Audrey Beach). Обещала е на феновете си че ще пусне и снимки след като тя се роди така че ги очакваме с нетърпение. Когато фенове я попитаха защо е избрала това име за дъщеря си тя каза: "Голяма фенка съм на легендата за Камелот/Артур, така че исках тя да притежава Артурско име."

Страхотно нали? Две наши любими авторки ще се сдобият с първите си дечица! Пожелаваме им много радости и успехи заедно за напред в живота!


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар