неделя, 12 юни 2011 г.

Директората–мястото където ще намерите нашите пазители!

Нечовешката версия на полицейски служители, Пазителите са на практика лицензирани убийци. Те работят за Директората главно за да запазят реда сред всички нехора. Ако има случаи които полицията не може да се справи, се прехвърлят към Директората.

Самият Директорат е собственост на държавната общност. Хората и нехората са се споразумели да създадат друг участък от правителството, който стриктно да се занимава с нехората и техните закони. Сградата на Директората е поне двадесет етажа.

Над земята е мястото където има съдебни зали, офиси и дори затвор. Тази част главно е населена от хора и документация и един куп секретари които отговарят на телефоните. Директор Хънтър е откривателката на Директората. Джак, нейният брат е шеф на нашите главни герои, който е вампир.

Подземната част на Директората е мястото където се намира Дивизията на пазителите. Джак е шефа на Дивизията на пазителите и работи най-вече с Райли, Роан и няколко наети приятели.

Пазителите са на практика полицейски служители, детективи, ченгета под прикритие и улични бойци в едно. Обучението им се провежда в третото ниво на сутерена,служителската част е на второто ниво на сутерена, а офисите където се провеждат връзките са на първото ниво на сутерена.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар