неделя, 5 юни 2011 г.

Представяне на героите от поредицата за Анита Блейк: “Под светлините на прожекторите”–Натаниел Грейсън

Име на героя: Натаниел Грейсън

Познат още като: Натаниел, Помме на Анита, Брандън

Първа среща с героя: Огнено жертвоприношение

Описание на героя: Натаниел, когато Анита за първи път го среща е 168см висок и все още има момчешко излъчване (въпреки че е на 19) и тяло на танцьор. Отличителните му черти са много дългата червеникаво-кестенява коса и виолетовите му очи.

Работа на героя: Стриптизьор в Престъпни удоволствия, първият Pomme de Sang на Анита и по-късно член на вторият й триумвират и животното й на повикване. Той също така е участвал в няколко порнографски филма направени от Рейна.

Раса на героя: Ликантроп (леопардлак), черен със синьо-сиви очи.

Статус на героя: жив

Връзки на героя:
-Приятел с Джейсън и Стивън
-леопардлак от с много нисък ранг, който е бил разиграван от Габриел, по-късно от Зейн, докато Анита не го спасява.
-танцьор в Престъпни удоволствия

Срещаме героя в: Във всяка книга след Огнено жертвоприношение освен в "Обсидианова пеперуда".


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

3 коментара:

  1. Абе хора - преди оставих древните грешки, но с Натаниел вече прекалявате. Анита не го приема в парда си, той е част от него от самото начало. По-скоро трябва да се каже откакто той живее при нея. Забравихте и да споменете, че той е нейният леопард на повикване и част от втория й триумвират.

    ОтговорИзтриване
  2. @Нюрико Исках да кажа че го спасява от Зейн и Габриел, а не че го приема в парда си. Извинявам се грешката. Писала съм в работа на героя че участва във вторият триумвират на Анита и че е нейното животно на повикване, може би не си го забелязала. Умишлено на пиша много за героите за да не излизат големи спойлери понеже не съм сигурна кои неща са се случили в книгите които са издадени до сега.

    Мимс

    ОтговорИзтриване
  3. Сори ако е станало някакво недоразумение. Просто си пиша. И наистина е трудно да се говори за някой герой особено като си чел всичките книги и знаеш как вървят нещата нататък. Сори.

    ОтговорИзтриване