четвъртък, 9 юни 2011 г.

Ревю: Целуващ грях (Пазителката Райли Дженсън, #2)-Кери Артър

 

Заглавие: Целуващ грях 
Поредица: Пазителката Райли Дженсън, #2
Автор: Кери Артър
Страници: 355
Език: Английски
Жанр: Фентъзи, фантастика, любовен роман, екшън
Съдържание на секс сцени и груб език: Книгата съдържа груб език, подробно описание на секс сцени, целувки и убийства.
Издателство: Dell
Дата на издаване: 30 януари 2007
Откъс: ТУК


~Анотация~

От блещукащите небостъргачи на Мелбоурн до пулсиращите нощни клубове, света на Райли Дженсън е бесен от опасност и желание. Почти мъртъв великолепен върколак с докоснат от вампирските лекувания в кръвта й, Райли Дженсън работи за организация създадена да поддържа ред сред свръхестествените раси. Но когато се събужда гола и наранена в пуста алея, тя знае само че е бягала за живота си.

Райли се сблъсква с вътрешни моменти с най-сексапилният мъж който е виждала: суровият, съблазнителен Кейд, който се бие на живот и смърт на своя глава. Със старите любовници и врагове събиращи се около нея, Райли знае че е преследвана от нов вид злодей. Защото в кръвта на Райли е тайна която може да създаде съвършеният войн, само ако можеше да оцелее в своите собствени опасни желания...


~Ревю~

Добре дошли в света на Райли Дженсън, където вълците, вампирите и неприятностите са в изобилие.

За разлика от първата книга, в тази действието не се развива в близост до седмицата на пълнолунието. Силният характер на Райли си проличава отново в тази книга. Дженсън знае как да се грижи за себе си, как да тупа лошите и е в процес на разбиране как да се справя с мъжете в живота си. Една от чертите на Райли които ми харесаха е искреността й за личният си живот. Изглежда нея не я срам че спи с много хора и в тази книга е твърде против да бъде само с един мъж. И поради тази причина мъжете в обкръжението й се борят един с друг като котараци за нея.

В тази книга персонажът който ми хареса най-много може би е Кейд. Той е кон-шифтър (превръща се в кон), има хубаво тяло и добър характер и знае какво иска Райли. Другото нещо което ми хареса в книгата нуждата двама отделни и напълно различни превръщача да правят компромиси за да имат връзка. И двете раси са с напълно различни схващаният по различните причини. Като например секса. Въпреки че в тази книга секса не беше много, даже бих казала че бе по-малко от първата книга. Вампирите са доста критични относно тази тема и точно заради нея Куин и Райли имат доста спорове. Но нещо отново се променя в плановете на Райли за търсене на сродна душа. Някой я бе отвлякъл и този някой изглежда е тясно свързан с Райли. Кой е той и защо го прави ще разберете в края на книгата!

Сюжета може да ви се стори леко сходен с първата, но е напълно различен. Краят също. А и в тази поредица не могат да се пропускат книги защото не са със самостоятелна история и всички девет книги са свързани по между си. Във всяка следваща книга ще откриете нови неща около героите и накрая като сглобите пъзела ще откриете нещо напълно различно от това което сте предполагали!


#Мой рейтинг за книгата 4* Хареса ми, бих я препоръчал/а

#Мой рейтинг за корицата – 5 – И двете ми харесват.


~За авторката~

Кери Артър започва да пише за първи пътна 12годишна възраст и до днес е завършила повече от петнадесет романа. Нейните книги са получили много номинации и награди, включително влизайки в крайната петорка на Random House Australia George Turner Prize. Също така е била номинирана в категорията Най-добър съвременен паранормален роман в Random House Australia George Turner Prize, получила е "перфектната десетка" от Romance Reviews Today, както и номинирана за Най-добър превръщач в паранормален роман на наградите PEARL. Тя е сладкар и професионален готвач по професия и е женена за прекрасен човек, който не само че я поддържа в кариерата й като писателка, но също така върши голяма част от домакинската работа. Имат една дъщеричка и живеят в Мелбърн, Австралия.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар