понеделник, 13 юни 2011 г.

Обобщение за всичко случило се по време на “Седмицата на… Пазителката Райли Дженсън” (06.06-12.06.2011)

RILEY-COVERS

*Щракайте върху линковете скрити в думите за да ви отведат до постовете които пуснахме за вас през седмицата!*

И тази седмица  отмина. В нея ви запознах с още една прекрасна поредица - Пазителката Райли Дженсън на Кери Артър. Поредица е завършена, състои се от девет книги, но за сега нито едно издателство не е закупило правата да я издаде в България, за съжаление...

В тази една седмица посветена на поредицата ви запознах с Райли и Роан - двама дампири (полу-вълци полу-вампири) които са и близнаци. Историята главно се развива около Райли, която по време на Въздигането на пълнолунието успя да ни въведе в своят свят и да ни покаже колко е опасен, а и да ни показа какво означава наистина едно пълнолуние за вълците. След като мина пълнолунието тя бе заобиколена от доста мъже които мислеше че я обичат и в търсенето на сродната си вълча душа се наложи да изпита един Целуващ грях, в който загуби скъп за нея човек. Не след дълго бе връхлетяна от Съблазнително зло и докато се усетим тя вече бе навлязла в Опасни игри. Минавайки през хиляди препятствия и загубвайки вече куп скъпи хора тя се Обгърна в тъмнина и реши да приеме да стане пълноправен член на Директората. С две думи да е вече един от Пазителите. но с влизането си там изглежда почти успя да открие сродната си душа и да сподели Най-тъмната целувка с някой, с когото не предполагаше. Водена от Смъртоносно желание Райли успя най-после да оправи любовният си живот или поне така смяташе. След като бе обгърната от тъмнина сега е време да се Обвърже със сенките и да се изправи пред най-големият си страх - да намери и загуби сродната си душа, брат си и дори живота си. Успявайки да спаси някое от споменатите неща на края на Райли й се наложи да положи Лунна клетва за да сложи край на всичките си мъки. Но на кого я полага тази клетва и по нейна воля ли е ще разберете само ако прочетете поредицата и се потопите в света на Кери Артър - авторката която грабна много сърца с една от най-печелившите си поредици.

След време ще ви пусна и какво са казали критиците за поредицата и една бонус история към поредицата, свързана с Райли и Куин.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар