събота, 11 юни 2011 г.

Ревю: Опасни игри (Пазителката Райли Дженсън, #4)-Кери Артър

 

Заглавие: Опасни игри
Поредица: Пазителката Райли Дженсън, #4
Автор: Кери Артър
Страници: 384
Език: Английски
Жанр: Фентъзи, фантастика, любовен роман, екшън
Съдържание на секс сцени и груб език: Книгата съдържа груб език, подробно описание на секс сцени, целувки и убийства.
Издателство: Dell
Дата на издаване: 27 март 2007
Откъс:
ТУК


~Анотация~

Градският подземен свят в Мелбоурн, има нощен клуб за всяка фантазия и желание. Но за Райли Дженсън, един такъв клуб бе станал фикс идея. Райли, рядък хибрид от вампир и върколак, не е дошла от преследване на желание, а поради незнаен убиец който използва еротичните нощни точки, като свои ловни земи.

Оставете на Райли да открие единственият билет до високо охраняемия клуб: Джин, възхитителният със секси тяло сервитьор, който може да се погрижи за ключа който разкрие убиеца като никой друг в опита на Управлението. Превърнат в бивш колежански мошеник, обезумял от вниманието на бившите си, Райли следва Джин към царството на удоволствията които никога не си е била представяла. И когато опасност и страст се запалят, шокираща мистерия започва да се открива - тази в която самата Райли става решителният предмет на желание...


~Ревю~

Добре дошли в света на Пазителката Райли Дженсън! Още по заглавието може да разберете че тук ще се разиграват наистина опасни игри. В предишните три книги се запознахме с един доста откачен вампир, на име Готие. Е, в тази книга май е дошло времето Райли да му удари един бой... или може би той на нея. От самото начало знаех че този герои е намислил нещо и че изобщо не е стока, но не предполагах колко точно не струва, докато Райли не ми разясни нещата(добре те не самата героиня, не съм започнала да си говоря с въображаеми герои, имах предвид поредицата... така де за някои това пояснение може да е ненужно, но все пак исках да се изясним..)

Едно от нещата които ми харесаха е начина по който Райли вече се държи. Не хленчи, не се оплаква от това и онова, и изобщо вече не иска да има нищо общо с бившите си любовници(то и аз да бях на нейно място нямаше да искам). В тази книга ще видим колко силна може да бъде връзката и любовта между брат и сестра.  И ако до сега Роан не ви е станал любим герой, то това е книгата в която ще го обикнете.

Както във всяко ревю от тази поредица и тук ще отделя един параграф за секса в книгата. Малко повече от предишната, но това е заради наближаването на седмицата на пълнолунието. Въпреки това Райли успява много добре да се владее. Държи фронта нашето момиче...

Мис Дженсън среща и един нов герой в тази книга. Въпреки че нищо не се случва, очевидно е че той не я харесва, но ми се щеше да я бе погледнал с други очи, а не да я слага под един знаменател задно с всички пазители. Да те смята някой за наемен убиец, само защото работиш като такъв не е честно. Но коя пък съм аз да споря за това...

Сюжета и интригите също не липсваха в тази книга. Тези които я прочетат ще видят как Райли е пораснала един вид и се държи по-зряло. Вече не чака съдбата да й сервира нещо, а сама се бори с очакващият я живот. Въпреки че книгата си има свой собствен сюжет, с всяка изминала книга разбираме по-малко за всеки герои, било то хубаво или лошо.

За да завърша цялото ревю мисля да кажа само едно нещо което може би сте забелязали че не съм споменала до сега.
Да му се невиди бе Куин какви ги вървиш отново?


#Мой рейтинг за книгата 5* Не ме остави да спя цяла вечер от вълнение

#Мой рейтинг за корицата – 5 – Невероятни са и двете, но тази с русата мацка повече ми харесва.


~За авторката~

Кери Артър започва да пише за първи пътна 12годишна възраст и до днес е завършила повече от петнадесет романа. Нейните книги са получили много номинации и награди, включително влизайки в крайната петорка на Random House Australia George Turner Prize. Също така е била номинирана в категорията Най-добър съвременен паранормален роман в Random House Australia George Turner Prize, получила е "перфектната десетка" от Romance Reviews Today, както и номинирана за Най-добър превръщач в паранормален роман на наградите PEARL. Тя е сладкар и професионален готвач по професия и е женена за прекрасен човек, който не само че я поддържа в кариерата й като писателка, но също така върши голяма част от домакинската работа. Имат една дъщеричка и живеят в Мелбърн, Австралия.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар