петък, 10 юни 2011 г.

Ревю: Съблазнително зло (Пазителката Райли Дженсън, #3)-Кери Артър

 

Заглавие: Съблазнително зло
Поредица: Пазителката Райли Дженсън, #3
Автор: Кери Артър
Страници: 371
Език: Английски
Жанр: Фентъзи, фантастика, любовен роман, екшън
Съдържание на секс сцени и груб език: Книгата съдържа груб език, подробно описание на секс сцени, целувки и убийства.
Издателство: Dell
Дата на издаване: 27 февруари 2007
Откъс:
ТУК


~Анотация~

В свят на магии и привлекателност, нощите показват, красивото, прокълнатото и желаното. Ето, Райли Дженсън е на своя глава - на половина върколак, на половина вампир, работеща за организация създадена да въдворява ред сред свръхестествените раси. Доверявайки се на своите старши и любовници, едва повече от колкото се доверява на най-лошите си врагове, Райли играе по свои измислени правила. Последната й мисия: да влезе в строго охраняван палат на удоволствие на престъпник на име Дешън Стар, луд учен който си играе с гени от десетилетия.

С двама секси мъже - хубав съблазнителен вампир и неустоим секси вълк - борещи се за нейното внимание, Райли трябва да бъде фокусирана. Защото спасявайки света от Дешън Стар означава да спаси себе си от капана който се приближава към нея...


~Ревю~

Третата книга няма да ви разочарова мога да ви уверя в това!

В тази книга ще открием доста от нещата за които сме се чудели през предните две книги. Втората книга завърши с име, което може би ще ни отведе до всички лаборатории. Тази книга спокойно може да си я озаглавим бий се или умри. Нашата героиня трябва да влезе в роля на убийца за да се внедри в една от лабораториите. От предната книга знаем че Лиандър може да й направи невероятна визия, но друг е въпросът с характера й. Главният организатор на боевете набира жени които да се бият за пари в неговото имение (което се предполага че е и една от лабораториите за клонинги). На Райли май ще й се наложи да стане римски гладиатор за да победи останалите жени превръщачи. С две думи - жена ли е - опасна е и ще направи каквото се налага за да ти направи лошо и за да може тя да победи. Но с течение на времето Райли разбира че боевете няма да са честни, а лейтенантите няма само да наблюдават...

Както може би сте забелязали втората книга свърши доста стряскащо и с любовният живот на Райли изглежда всичко приключи. Затова тя набляга на тренировки само и само да не мисли за мъжете към които е изпитвала чувства... или може би към някои от тях все още изпитва въпреки някои пречки?

Между другото мисля че Артър има голямо привличане към мъжки имена с буквата "К". Имената и на тримата главни герои в тази книга от мъжки пол започват с нея буква - Куин(вампир), Кейд(кон) и Келън(вълк). Въпреки че всеки се държи с нея мило и накрая я зарязва поради куп различни причини, може би само Келън се държи най-мило с нея. Но мисля че Райли взима всички повече като секс партньори от колкото като половинки или не дай си боже сродни души.

В тази книга отново няма толкова секс колкото в първата и може би отново причина за това е че действието не се развива в седмицата на пълнолунието. Но въпреки това си има една точно определена доза секс, голота и бой.

Ако харесвате напрежението, то тази книжка ще ви държи постоянно на щрек!


#Мой рейтинг за книгата 5* Не ме остави да спя цяла вечер от вълнение

#Мой рейтинг за корицата – 5 – Невероятни са и двете. Радвам се че продължават да слагат един и същи модел за всяка една корица.


~За авторката~

Кери Артър започва да пише за първи пътна 12годишна възраст и до днес е завършила повече от петнадесет романа. Нейните книги са получили много номинации и награди, включително влизайки в крайната петорка на Random House Australia George Turner Prize. Също така е била номинирана в категорията Най-добър съвременен паранормален роман в Random House Australia George Turner Prize, получила е "перфектната десетка" от Romance Reviews Today, както и номинирана за Най-добър превръщач в паранормален роман на наградите PEARL. Тя е сладкар и професионален готвач по професия и е женена за прекрасен човек, който не само че я поддържа в кариерата й като писателка, но също така върши голяма част от домакинската работа. Имат една дъщеричка и живеят в Мелбърн, Австралия.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар