неделя, 12 юни 2011 г.

Ревю: Обвързана със сенките (Пазителката Райли Дженсън, #8)-Кери Артър

 

Заглавие: Обвързана със сенките 
Поредица: Пазителката Райли Дженсън, #8
Автор: Кери Артър
Страници: 346
Език: Английски
Жанр: Фентъзи, фантастика, любовен роман, екшън
Съдържание на секс сцени и груб език: Книгата съдържа груб език, подробно описание на секс сцени, целувки и убийства.
Издателство: Dell
Дата на издаване: 27 октомври 2009


~Анотация~

В тъмнината, демоните излизат да играят...

и някой трябва да изкара греховете им на светло...

От части вампир, от части върколак, Райли Дженсън знае какво може да се случи, когато вампирите не играят добре с другите. Но никога не е виждала нещо като това: серия от брутални убийства обкръжаващи последните горещи точки на съюзи с вампири и хора, а жертвите не са просто убити, те са обезглавени. Сега Райли се впуска в действие, играейки си с привлекателен и доста подозрителен притежател на клуб, и откриваща себе си в средата на друга мистерия: жени са убивани една по една без следа от насилие.

За Райли, да разрешава няколко случая - в свят полудял страст между хора и вампири - би било достатъчно. Вместо това тя има двама ревниви любовника в ръцете си: Кай Мърфи, върколакът с кехлибарени очи, който кара вълчата кръв на Райли да вие и Куин, хубавият, елегантен вампир, който има хиляда годишен опит в изпълнение на женските желания. Докато тя е заета да мами тези два сексапилни звяра, детективската работа на Райли поема зашеметяващ бурен обрат. Откривайки убиец сега е на живот и смърт. Особено когато убиеца отдавна я е открил...


~Ревю~

Обожавам тази поредица! Но мисълта че остава само една книга направо ме съсипва. До толкова съм привикнала с героите и историите им че направо не искам да приключва поредицата!

Тази книга изключително много ми заприлича на поредицата Анита Блейк, но ако не бях чела Анита и не бях свикнала с описанията на убийства, тази книжка би ми дошла като гръм от ясно небе. В тази книга Райли отново е попада в омагьосан любовен кръг, но не стига проблемите й в любовта ами сега из града обикаля нещо побъркано което не само убива жертвите си, но и за забавление (може би) ги остава и без глави. Чудесно а? И ето я цялата картинка - ревниви любовници, убийства и откачалка по петите. Може ли да стане по-зле? О, ама разбира се, все пак Райли върви ръка за ръка с лошият късмет.

Секса в тази книга не бе много - едно задоволително количество, но описанията на труповете си бяха доста описателни и като ги прочетеш все едно си до тях. Доста плашещо и смразяващо усещане получаваш като четеш тази книга, а когато стигнете до края на книгата, прочетете го и затворите книгата ще стоите с отворена уста и ще обмисляте всичко което се е случило през цялата книга. Ще нареждате пъзела и ще се чудите как успя всичко да се нареди по този.... начин.


#Мой рейтинг за книгата 5* Не ме остави да спя цяла вечер от вълнение

#Мой рейтинг за корицата – 4,5 – Първата корица отново изобщо не ми харесва, но за сметка на това втората за сега ми е фаворит от всички които са с русата мацка на тях.


~За авторката~

Кери Артър започва да пише за първи пътна 12годишна възраст и до днес е завършила повече от петнадесет романа. Нейните книги са получили много номинации и награди, включително влизайки в крайната петорка на Random House Australia George Turner Prize. Също така е била номинирана в категорията Най-добър съвременен паранормален роман в Random House Australia George Turner Prize, получила е "перфектната десетка" от Romance Reviews Today, както и номинирана за Най-добър превръщач в паранормален роман на наградите PEARL. Тя е сладкар и професионален готвач по професия и е женена за прекрасен човек, който не само че я поддържа в кариерата й като писателка, но също така върши голяма част от домакинската работа. Имат една дъщеричка и живеят в Мелбърн, Австралия.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар