неделя, 12 юни 2011 г.

Ревю: Най-тъмната целувка (Пазителката Райли Дженсън, #6)-Кери Артър

Заглавие: Най-тъмната целувка
Поредица: Пазителката Райли Дженсън, #6
Автор: Кери Артър
Страници: 356
Език: Английски
Жанр: Фентъзи, фантастика, любовен роман, екшън
Съдържание на секс сцени и груб език: Книгата съдържа груб език, подробно описание на секс сцени, целувки и убийства.
Издателство: Dell
Дата на издаване: 29 април 2008


~Анотация~

Опасността я превръща...

Желанието я превръща в опасна...

Райли Дженсън преследва престъпници и го прави със собствен стил. С вампирска кръв течаща във вените й, и върколашки тайнствен инстинкт за опасност, носейки Райли змийска кожа и невинност, тя взема отношение когато се гмурка в последният си случай: да преследва убиец чиито жертви са високо поставени проститутки и богатите и влиятелни мъже с които се срещат.

Но за Райли случаят поема смразяващ обрат когато втори убиец започва да влачи осакатени тела на своя глава: полудял млад вампир избиращ жертвите си от миналото маркирани от злополуки. Райли знае че има уменията и хитростта да хване двама убийци наведнъж... Докато един от тях не напада вътрешният сплетен клан на Райли и сексапилният вампирски звяр не се връща обратно в живота й за да помогне в лова. Името му е Куин. Той е живял вечно, проливайки кръв и споделяйки удоволствие... той е единственият мъж над който Райли няма никакъв контрол...


~Ревю~

Трудно е да се бориш с разбито сърце...може би най-добре знае само Райли Дженсън!

Въпреки всички премеждия и наранявания които Райли получи в изминалите книги, тя продължава да се бори. Тази книга може би ще е най-динамичната от всички. 95% от книгата няма да можете дори дъх да си поемете. Очакват ви доста битки, разкрития и борби със сглобяването на разбитото сърце на главната ни героиня. (Е, може би ще намерите като Райли да спрете за по едно кафе, но по-големи почивки не вярвам да намерите.).

Както във всяка една книга Кери успява да въведе някое митично същество което напълно да ти обърка плановете. Еми в тази книга може би бая си е развила въображението защото съществата са повече от едно. Единственото нещо което не ми хареса в тази книга бе че Райли постоянно казва "Мислих си че това са само легенди" - абе момиче щом живееш в такъв свят какви легенди търсиш - ВСИЧКО е реалност!

Този път мисля да не ви обяснявам много за любовниците на Райли(може би защото много от тях вече се отказаха от нея...) След толкова книги в които или губи някой любовник или пък въпросните любовници я предават се надявам поне Райли да си стъпи на краката и вече да не поддава толкова лесно.

В тази книга има може би най-малко секс от всички книги до сега. Може би защото на Райли изобщо не й е до това.... А и ще видите как се справя мис Дженсън с новите си сили покрай онзи наркотик...

Така че хващайте книгата и четете защото от тук започва вече главният сюжет който ще бъде разплетен чак в деветата последна книга!


#Мой рейтинг за книгата 5* Не ме остави да спя цяла вечер от вълнение

#Мой рейтинг за корицата – 4 – Хубава е корицата, но ме е яд че не успях да намеря другата корица която се предполага че отново трябва да е с онзи рус модел…


~За авторката~

Кери Артър започва да пише за първи пътна 12годишна възраст и до днес е завършила повече от петнадесет романа. Нейните книги са получили много номинации и награди, включително влизайки в крайната петорка на Random House Australia George Turner Prize. Също така е била номинирана в категорията Най-добър съвременен паранормален роман в Random House Australia George Turner Prize, получила е "перфектната десетка" от Romance Reviews Today, както и номинирана за Най-добър превръщач в паранормален роман на наградите PEARL. Тя е сладкар и професионален готвач по професия и е женена за прекрасен човек, който не само че я поддържа в кариерата й като писателка, но също така върши голяма част от домакинската работа. Имат една дъщеричка и живеят в Мелбърн, Австралия.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар