понеделник, 22 октомври 2012 г.

Рубрика "Мнения на критици"– “Подборът” – Али Конди (23.04.2012)

‘Не мога да спра да мисля за Подборът. Невъзможно е да оставиш този вълнуващ романс, развиващ се в студен свят, където всеки избор е предсказан и дори любовта е контролирана. Имам нужда да зная, какво ще се случи после. Още моля!’-Кери Райън,най-продавания автор спрямо Ню Йорк Таймс на поредицата “Гората от ръце и зъби”

‘Подборът е книга с обрати, любовна история, написана с душата на поет. Най-накрая, един смел нов свят, който читателите от Здрач до Игрите на глада ще приемат като свой.’-Ками Гарсия и Маргарет Стол, най-продавани автори спрямо Ню Йорк Таймс на “Прелестни създания”

‘Абсолютно приковаващо! Подборът е нещо, което си заслужава да се прочете.’-Мелиса Мар,най- продавания автор спрямо Ню Йорк Таймс на поредицата “Порочна красота”

‘Това е футуристична история за любовта и свободната воля пита: Може ли да има свобода без избор? Историята за пътуването на Касия от приемането на бунтовничеството ще ви придърпа и ще ви остави искайки още.’-Касандра Клеър, най- продавания автор спрямо Ню Йорк Таймс на “Адски устройства”и “Реликвите на смъртните”.


Информацията бе преведена за вас от cornelia_star! Приятно четене! Моля не разпространявайте без позволение!


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар