понеделник, 22 октомври 2012 г.

Рубрика "Интересни факти за книги..."–Инкарсерон (Инкарсерон, #1)–Катрин Фишър (23.04.2012)

Исках да напиша книга за затвор. Необикновена, огромна, говореща, сънуваща живееща сграда, която побира села и гори както и килии и коридори. Чийто затворници никога не могат да избягат, така че това е единственото, за което могат да мислят, и те разказват истории за легендарен мъж наречен Сапфик, който някога е избягал, за да поддържат надеждата си. Инкарсерон е тъмно и буйно място, експеримент, който се е провалил. Когато Фин се събужда там с никаква памет, той е сигурен, че той не пасва, че той е дошъл отвън. Но никой не е, както неговия клетвен брат Кийро му казва пренебрежително.

Навън в красив, златен 18-сти век в реалния свят, където времето е забранено, Клаудия е дъщерята на директора на Инкарсерон, мисли че баща й никога не ходи там и няма никаква идея къде се намира затвора. Но тя трябва да се омъжи за принц Каспър и тя го мрази, така че тя успява да се промъкне в кабинета на баща си. Там тя намира кристален ключ.

Инкарсерон и неговата втора част са определено най-сложните книги някога писани. Те бяха лудо пътуване с влакче забавление, изобретяване, отчаяние и тревога. Понякога аз мисля, че никога нямаше да го премина; други пъти книгата изглеждаше, че се пише сама, героите поеха контрола, случваха се неща, които дори не бях предвидила, че ще станат. Аз имах наистина смесена група от герои, суровия опасен директор на затвора; Клаудия; арогантния Кийро; Фин, който никога не казва съвсем истината. И Джаред, умния и мил преподавател на Клаудия. Има много връзки от различен тип, които се протичат тук, където аз опитах да го загатна повече от колкото да го съобщя. Също има и няколко главозамайващи обрата в историята, която сериозно ще раздруса читателя в изумление. Поне се надявам на това!


Информацията бе преведена за вас от cornelia_star! Приятно четене! Моля не разпространявайте без позволение!


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

1 коментар:

  1. Я достаточно хваляю г-на Педро за его помощь в получении ссуды на покупку нашего нового дома для нашей семьи. У Педро было огромное количество информации, и он помог мне и моей семье понять, почему жилищный заем был лучшим вариантом в нашей конкретной ситуации. После переговоров с Педро Джеромом и нашим финансовым консультантом все согласились, что жилищный заем был идеальным решением.

    ВЫ МОЖЕТЕ СВЯЗАТЬСЯ С MR PEDRO JEROME, ЕСЛИ ВЫ ТАКЖЕ ИЩЕТЕ ЛЮБОЙ ВИД КРЕДИТА НА EMAIL / WHATSAPP
    ЭЛЕКТРОННАЯ ПОЧТА: PEDROLOANSS@GMAIL.COM
    WHATSAPP: + 1-8632310632

    ОтговорИзтриване