понеделник, 10 октомври 2011 г.

Обобщение за всичко случило се по време на “Седмицата на… Феите” (29.08.-10.10.2011)

*Щракайте върху линковете скрити в думите за да ви отведат до постовете които пуснахме за вас през седмицата!*

Доста се позабавих с ревютата от “Седмицата на феите”, но просто ми се струпаха хиляди неща на главата. Извинявам се за дългото чакане, ще гледам да не закъснявам толкова с ревютата.

И така от къде да започна?! Всеки е чувал за феи, нали? Едни такива красиви, с крилца и елфски уши? Реших че ще е хубаво да ви предложа няколко заглавие на такава тематика за да се разсеете от тази мания за вампири и върколаци. В никакъв случай не исках да започна с книга за която да Ридаете, но все от някъде трябваше да се започне нали? Но тъй като бая си ревахте, реших да ви по успокоя с една песен (не, няма да ви пея, спокойно) или по точно с една Балада. Заслушани в мелодията и опиянени от света, на някои от вас така да се каже ви “пораснаха” Криле и полетяхте, за да се отправите към света на Порочните красавици. Но се наложи да жертвате нещо в името на това да сключите Мастилената размяна. Оставяйки само с Крехкото си безсмъртие, се наложи да се покриете за известно време и то не къде да е, а в Сияйните сенки. Но не може да се живее в свят изпълнен в сенки, били те сияйни или мрачни, затова дойде деня на страшният съд и краят на вашата фейска кариера, така де живот, с Най-мрачната справедливост която е раздавана някога.

След купища свръхестествени същества през които се наложи да минете, най-после успяхте да стигнете до мечтаното Братство… да видим обаче кой ще се присъедини към него и ще оцелее…


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар