понеделник, 10 октомври 2011 г.

Ревю: Сияйни сенки (Порочна красавица, #4)–Мелиса Мар

Заглавие: Сияйни сенки
Поредица: Порочна красавица, #4
Автор: Мелиса Мар
Издателство: HarperCollins
Страници: 340
Корици:
Меки
Език: Английски
Дата на издаване: 20 април 2010
Жанр: Young Adult, Световна проза, Художествена литература, Фантастика, Фентъзи


~Анотация~

Глад за храна.
Глад за допир.
Глад за притежание.
Полу-човек и полу-фея, Ани е преследвана от гладовете й.
този апетит също привлича и силни врагове и несигурни съюзници, включително и Девлин. Той е създаден като войн и брат на Върховната здравомислеща кралица и всяващата й хаос близначка, която е същинско въплъщение на Войната. Девлин иска да държи Ани в безопасност от сестрите й, знаейки че ако се провали, той ще бъде инструмента за смъртта на Ани.
Ани не е от тези които искат да бъдат пазени, докато други се бият за нея. Тя има смелостта да се защити и способността да променя плановете на Девлин, както и живота му. Двамата са събрани заедно, всеки с причина да се страхува от другият и да се страхува за другият. Но докато те се сближават, по-голяма заплаха заплашва всички Феи. Дали спасяването на фейският народ означава да загубят един друг себе си?


~За авторката~

Мелиса Мар е родена на 25 юли 1972 в САЩ. Тя се е специализирала в писането на Young Adult, Научна фантастика и Фентъзи, както и в писането на Романтични книги. Нейната най-известна поредица - Порочна красавица е международен бестселър. А от скоро авторката се радва на дебютната си новела - Пазачът на гробища, която бе предложена за телевизионен сериал.


~Награди за книгата~

RT Reviewers' Choice Award Nominee for Best Young Adult Paranormal/Fantasy Novel (2010)


~Трейлър на книгата~

Трейлър на книгата!

~Ревю~

Какво става когато съберем полу-фея и чистокръвна фея в една история?

Девлин е чистокръвна фея и войн; Ани е полу-фея, която е водена от глад който не би трябвало да изпитва. Какви ги свързва ли? 14 години по-ранно на Девлин му е било наредено да убие Ани, но се опълчва на тези заповеди. Сега, след купища събития, Ани и Девлин са заедно. И двамата имат причина да се страхуват от тези около себе си, от себе си и от това да са заедно.

Предупреждавам че в тази книга нещата вървяха малко по-бавно от очакваното и самото действие и разкритие започна чак от средата на книгата, но пък точно това ме накара да харесам тази книга повече от другите преди нея.



#Мой рейтинг за книгата 4* Хареса ми, бих я препоръчал/а
#Мой рейтинг за корицата – 4 – Близо до идеална!


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар