понеделник, 10 октомври 2011 г.

Ревю: Крехко безсмъртие (Порочна красавица, #3)–Мелиса Мар

Заглавие: Крехко безсмъртие
Поредица: Порочна красавица, #3
Автор: Мелиса Мар
Издателство: HarperTeen
Страници: 389
Корици:
Меки
Език: Английски
Дата на издаване: 1 януари 2009
Жанр: Young Adult, Световна проза, Художествена литература, Фантастика, Фентъзи


~Анотация~

Авторката на Порочна красавица и Мастилена размяна - Мелиса Мар ни предоставя друг малък шедьовър. В този ефирен романс, Айслин е постигнала крехкото безсмъртие от заглавието; тя се е превърнала в безсмъртна фея, усложнявайки своят живота и този на Сет, мъжът който тя обича.


~За авторката~

Мелиса Мар е родена на 25 юли 1972 в САЩ. Тя се е специализирала в писането на Young Adult, Научна фантастика и Фентъзи, както и в писането на Романтични книги. Нейната най-известна поредица - Порочна красавица е международен бестселър. А от скоро авторката се радва на дебютната си новела - Пазачът на гробища, която бе предложена за телевизионен сериал.


~Награди за книгата~

Goodreads Choice Award Nominee for Young Adult Series (2009)


~Трейлър на книгата~

Трейлър на книгата!

~Ревю~

Добре дошли в приказният свят на 21ви век!

В тази книга отново срещаме познати лица от предишните книги и най-вече Сет. Разбираме повече за него, а идеята да е от гледната точка на Сет ни показва какъв е Сет извън очите на Айслин.

Харесва ми как се развиха нещата около Ниал. Изглежда успява да се държи на положение със Сет въпреки че се превърна в Крал на Тъмният двор. Първоначално си мислех че нещата доста ще се променят около него, че ще се затвори, че ще се озлоби, но се радвам че не е надминал очакванията ми и не се е превърнал в това чудовище което си представях.

Света на феите на Мелиса Мар е невероятно красив и магически. Чувствам се страхотно четейки книгите й от тази поредица. Сякаш света на феите е много по-хубав от всички други светове за които съм чела.

За завършека на книгата мога само да кажа че от тук нататък нещата ще стават още по-объркани и трудни. След решенията които направиха героите, всички закони и изобщо целият свят и обстановка ще се променят, навлизайки в опасностите които крият тайните им.



#Мой рейтинг за книгата 4* Хареса ми, бих я препоръчал/а
#Мой рейтинг за корицата – 4 – Близо до идеална!

Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар