понеделник, 16 април 2012 г.

Рубрика “На приказка с…”–Джейс–главният герой от поредицата “Реликвите на смъртните” (11.04.2012)

Тези от вас които са чели “Град от кости”, “Град от пепел”, “Град от стъкло” и “Град на паднали ангели” от Касандра Клеър (и чакат с нетърпение излизането на  “Град на изгубени души”) то това интервю със сигурност ще ви хареса. На вашето внимание – Джейс!

Можеш ли да се опишеш със свои думи?
-Опитвам се, но Клеъри продължава да изтрива това което пиша. Не виждам какво лошо има да се опиша като "така удивително добре изглеждащ, че известни хора от двата пола се блъскат в телефонни кабини докато ме зяпат".

Какво мислиш за Джейми Кембъл Бауър? Смяташ ли че той ще успее да те изиграе правилно или твоят чар е по-добър от неговият?
-Мога само да се надявам. Ако продуцентите са го изпрали за да изиграе ролята ми, той би трябвало да някои доста поразителни качества. Макар че никой не може да улови моят блестящ чар, но той изглежда в добра позиция да се справи с работата като опита.

Кои са най-лошите и най-добрите ситуации които можеш да си представиш?
-Най-лошите: Да бъде заклещен слушайки как Алек пее. Имах стая до неговата и го чувах как пее под душа. Потресаващо е, казвам ви. Най-добрата ситуация: що за въпрос? Защото аз съм шестнадесет годишно момче и нашите умове доста си приличат с уелските железопътни маршрути: еднопосочни и мръсни.

Има ли нещо което би искал Касандра Клеър да напише в книгите си за теб, което не е направила до сега?
-Повече голи сцени. Трябва да съм гол по-често. Ако известно време от всеки ден се любуват на голата ми фигура, повечето хора ще са много доволни. може би трябва да има илюстрации.

И един въпрос към Клеъри:

Кое е най-хубавото нещо в Джейс? А най-лошото? Добре ли се целува?
-Най-хубавото нещо в Джейс е това че той винаги прави това което мисли че е правилно. Има си свой собствен кодекс на честта. Най-лошото нещо е че него не го е грижа за това че се поставя в опасност. Не е лесно да бъдеш негова приятелка. А колкото до това дали добре се целува... това е все едно да попиташ дали Еверест е висок.


Интервюто бе преведено за вас от Vampire Lady (Мимс)! Приятно четене! Моля не разпространявайте без позволение!


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар