събота, 14 април 2012 г.

Новини: За кой ще е 11та книга от поредицата “Братството на черния кинжал” и малки спойлери за самата книга!

Преди няколко седмици обявихме във фейсбук страницата си, но за тези които не са видели новината съм подготвила този пост.

Авторката на хитовата поредица “Братството на черния кинжал” – Дж.Р.Уорд обяви в Туитър, че 11та книга от поредицата ще е за Куин и Блейлок. По-рано Уорд бе казала, че пише история за Куей(Куин+Блейлок), но изглежда е станала малко по-голяма от история щом ще има цяла книга за тях. В България сме все още на 6та книга и очакваме тези месеци да излезе 7мата за Ривендж, а в Америка 11та книга се очаква да излезе през 2013. За съжаление все още не се знае нито името на книгата, няма и анотация, а за корица даже не се е чуло, но феновете на поредицата из цял свят вече правят колажи и фен корици с Куей.

По мои сметки в България на година излизат по 3 книги от поредицата (през април-май, през август-септември и през ноември-декември). След като сега очакваме 7ма през април-май, значи тази година се очаква да излязат и 8ма и 9та книга от поредицата. А за 2013 остават 10та  и 11та и вече ще сме се изравнили с излизането на книгите от поредицата в Америка. А знаете колко бързо минава времето, няма да ги усетим тези няколко месеци… Кого залъгвам – ще си умрем от чакане и нетърпение, но пък ще си струва нали?

А сега и пресните спойлери които излязоха за 11та книга от поредицата! Четете на своя отговорност!

За да видите спойлера маркирайте текста!

Според присъстващи на панела на Дж.Р.Уорд на конвекцията Romantic Times, Лейла ще даде бебето си на Куей да го отгледат.

Е, какво мислите? Как си ги представяте тях двамата с дете?


Информацията бе преведена за вас от Vampire Lady (Мимс)! Приятно четене! Моля не разпространявайте без позволение!


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар