сряда, 15 февруари 2012 г.

Рубрика “На приказка с…”–Даниел–главният герой от поредицата “Паднали ангели” (15.02.2012)

Тези от вас които са чели “Паднали ангели”, “Терзания” и “Страст” от Лорън Кейт (и чакат с нетърпение излизането на  “Екстаз”) то това интервю със сигурност ще ви хареса. На вашето внимание – Даниел!

Защо мислиш че си прокълнат?
-Много отдавна направих избор който бе недоразбран. Избрах любовта вместо… силата. Не искам нищо от никой, а само да съм с Лус. Но ще отнеме толкова много докато стигнем до това. Надявам се да успеем.

Съжалявал ли си някога за това че си се влюбвал в Лус във всеки от предишните й животи?
-Винаги съм съжалявал, но не мога да направя нищо по въпроса. Желанието и съжалението вървят ръка за ръка, когато стане дума за Лус. Прекарах твърде много години тъгувайки за това че я изгубих. Този път е различно и няма да позволя да се случи отново.

Кое е единственото нещо което желаеш най-много?
-Да й осигуря безопасност.

Коя е най-дълбокото и тъмна тайна?
-Бихте ли казали най-дълбоката си и тъмна тайна на накой който ще я излъчи в интернет? Не мисля.  *Хубаво, разбрах... но поне се опитах =)*

Обичаш ли Лус? Какво изпитваш към нея?
-Обичам я е доста леко твърдение. Това е единственото нещо което мога да кажа със сигурност в целият свят. Тя е всичко за мен.

Кое би избрал: да си прокълнат и влюбен в Лус отново и отново или да бъдеш нормален и никога да не си я срещал?
-Най-близкият отговор на този въпрос който мога да дам е че по-скоро бих искал тя да не бе минавала през цялата тази болка от нашата любов. да я видя да се бори ме убива повече от това да живея без нея. Да бъда нормален е нещо което не мога да разбера.

Какво харесваш най-много в Лус?
-Тя е умна и толкова красиво инатлива. Никога не се предава.

Какви са хобитата ти?
-Обичам да рисувам. Имам цяла стая пълна със скицници изпълнени с ... Лус. Когато трябва да прекарам времето без нея, понякога пея на караоке.


Интервюто бе преведено за вас от Vampire Lady (Мимс)! Приятно четене! Моля не разпространявайте без позволение!


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар