вторник, 14 февруари 2012 г.

Рубрика “Намери приликата…”– Любовен роман и шпиони?! (14.02.2012)

В рубриката ни “Намери приликата…” всеки вторник ще ви показвам корица и важни личности които си приличат с моделите на корицата. Тъй като днес е “Свети Валентин” или “Трифон Зарезан” зависи кой какво празнува. Реших да ви покажа корицата на един любовен роман – “Лорд и лейди шпиони” на Шана Гален.

Сега хубаво се вгледайте в корицата… а сега в заглавието… някаква лампичка да светна?! Нека ви подскажа – имаше един филм преди време – “Господин и госпожа Смит”. А тук имаме “Лорд и Лейди”. Ако това не ви е достатъчно, нека ви подсетя че във филма актьорите – Брад Пит и Анджелина Джоли също играеха шпиони. Ако не се лъжа във филма имаше и реплика “Нека играта започне”, а тук на корицата имаме тази реплика. И сега до самата корица – забележете позата на “Лорда шпионин” и “Лейди шпионката”… Малко да ви мясат на това:

 

Е, да Брад не е скръстил ръце пред гърдите си и Анджи не голи бедро толкова предизвикателно като шпионката от корицата, но има известна прилика. Нали? Какво мислите?


Ако и вие намерите прилики на известни личности с корици на книги моля изпратете ни корицата и снимки на актьорите на имейл vampire_ladies@abv.bg заедно със своето име и ние ще ги публикуваме.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар