четвъртък, 29 март 2012 г.

Рубрика “На приказка с…”– Уил –главният герой от поредицата “Адски устройства” (28.03.2012)


Теса би искала да прочете книга с теб по твой избор. Какви книга би избрал и защо?
-Ватек. Страхотна малка готическа книга. Отвари, джинове, похотливи танци, кръвна жертва, магически мечове, заклети врагове. Ако Ватек не я грабне, незнам коя би могла. Има и добри морални съвети: "Горко на безрасъдният смъртен, който се стреми да узнае това, за което трябва да остане в неведение и да започне това, което надминава силата му."

Ако ангел Разиел ти предложи услуга, каква би искал да бъде тя и защо? (Не е справедливо да искаш миналото ти да бъде поправено или Джем да бъде излекуван).
-Ами, това не е много хубаво нали? Бих поискал да не ме е грижа за никой и нищо.

Ти планираш идеалната вечер с Теса (Знам че не можеш да бъде с нея - ти просто не го обмисляш.)Къде би я завел и защо точно там?
-Ами, за щастие ние Ловците на сенки имаме малко по-дисциплинирани правила за ухажване от мунданите, така че със сигурност няма да ми е позволено навън без придружител с Теса. Но да си представим че тя би искала да прекара една вечер с мен, и че обстоятелствата са различни от тези, мисля че тя би се насладила на вечер в театъра, особено ако включва Шекспир, не мисля че тя е гледала някога пиеса на живо.


Посещаваш стаята на Джем след всяка една нощ по баровете, или в публичните домове или каквото и да било, а той свири на цигулката си. Ти спираш и се заслушваш преди да влезеш. Какво ти минава през главата?
-Този Джем прави красиви неща, а аз просто ги разрушавам. Наистина би трябвало аз да умирам, а не той. Имам в предвид, какъв е смисълът да живота, ако не можеш да му се насладиш? Въпреки това, Джем се наслаждава на живота който има. Просто не е честно. 

Биеш се с Магистъра до Габриел (няма значение как ми дойде това на акъла). Габриел пада и Магистърът побягва. Ще помогнеш на Габриел или ще преследваш Магистъра?
-Ще преследвам Магистъра. Не само че това е законът, а и Габриел може да се управя и сам, досадният малък мръстник. 
_______________________________________________________________________________
Интервюто бе преведено за вас от Vampire Lady (Мимс)! Приятно четене! Моля не разпространявайте без позволение!

Поста изготвиха за вас - Мимс (Vampire Lady) и Дани  (Danny)

Няма коментари:

Публикуване на коментар