неделя, 17 април 2011 г.

Новини от издателство Кръгозор!

Ето малко новинки и от още скъпо за нас издателство!


Зададохме своите въпроси към тях и те ни удостоиха с отговорите им:

-Кога се очаква да излезе третата книга от поредицата за Вълцте от Мърси Фолс?
Отговор: Третата книга от поредицата за Вълците от Мърси Фолс - „Завинаги" - ще излезе към средата на септември.

Заглавие: Завинаги
Поредица: Вълците от Мърси Фолс, #3
Автор: Маги Стийвотър
Издателство: Кръгозор
Формат: 145х210
Страници: 368
мека корица
Дата на издаване в Америка: 12ти юли 2011
Анотация: Вълнуващият завършек на бестселър трилогията „Вълците от Мърси Фолс” на Маги Стийвотър. В първата книга („Тръпка”), Грейс и Сам се намериха. Във втората („Копнеж”) те се бориха за да са заедно. Сега в третата и последна книга („Завинаги”), цената е дори по-висока от преди. Вълците са преследвани. Животи са застрашени. И любовта все по-трудно се задържа когато смъртта наближава.


Книгите от поредицата които до сега са излезли в България:

Заглавие: Тръпка
Поредица: Вълците от Мърси Фолс, #1
Автор: Маги Стийвотър
Издателство: Кръгозор
Формат: 145х210
Страници: 316
мека корица
Цена: 11,90 лв
ISBN: 9789547712126
Анотация: Грейс
Задържах погледа си върху очите на вълка толкова дълго, колкото можах. Бяха ярки, искрящо жълти. От толкова близо виждах, че са изпъстрени с всеки нюанс на златистото и светлокафявото. Не исках да отмества очите си от мен. И той не го стори. Исках да се пресегна, да сграбча козината му, да го придърпам към мен, но дланите ми лежаха безпомощни, ръцете ми бяха замръзнали край тялото.
Вече не можех да си спомня какво представляваше топлината.
Едно мигване по-късно и жълтоокия вълк вече го нямаше. Другите от глутницата се скупчваха над мен, задушаваха ме. Нямаше слънце, нямаше светлина. Умирах. Не можех да си спомня как изглеждаше небето.
Сам
Тогава видях очите й. Будни. Живи. Момичето гледаше право в мен, задържайки погледа ми, излъчвайки някаква ужасяваща откровеност.
Отстъпих назад, присвих се, започнах да треперя отново. Но този път това не бе резултат от гнева. Очите й, загледани в моите очи. Кръвта й, стичаща се по лицето ми. Раздирах се отвътре и отвън. Нейният живот. Моят живот.
Глутницата предпазливо се отдалечи от мен. В гърлата им се надигна ръмжане, защото в този миг вече не бях един от тях, а те бяха готови да защитят плячката си. Помислих си, че това е най-красивото момиче, което бях виждал - мъничък, лежащ в снега окървавен ангел, който те се канеха да разкъсат.
Видях я. Видях я по начин, по който никога не бях виждал никого и нищо преди това. И ги спрях.


Заглавие: Копнеж
Поредица: Вълците от Мърси Фолс, #2
Автор: Маги Стийвотър
Издателство: Кръгозор
Формат: 145х210
Страници: 292
мека корица
Цена: 11,90 лв
ISBN: 9789547712348
Анотация: Едно момче копнее да остане човек... Едно момиче копнее да бъде с него...
Сам и Грейс трябва да се борят, за да останат заедно. За него това означава да се пребори с миналото си на вълк... и да открие начин да оцелее занапред. За нея – да скрие една много опасна тайна и да се изправи лице в лице с едно все по-несигурно бъдеще.
Сам
Няма да позволя това да бъде моето сбогуване. Направил съм хиляда хартиени птички, носещи спомените за двама ни с Грейс, и съм произнесъл своето желание. Ще открия лек. А после ще открия Грейс…
Грейс
Живот, изтъкан от обещания за неща, които биха могли да се случат: купчина с документи за постъпване в колеж, тръпката от спането под висящи от тавана хартиени птички, бъдещето, което се крие в усмивката на Сам.
Това бе живот, който не исках да оставя зад себе си.
Това бе живот, който не исках да забравя.
История за една любов.
За различните видове любов и за онази любов, която може да накара хората да направят немислими неща.
Тя е мъчителна и въодушевяваща, тя ги освобождава и оковава в плен, тя ги съблазнява и плаши. Докато целият им свят се разпада, само любовта ги държи заедно. Ще бъде ли достатъчно? Ще имат ли време?
След „Тръпка“ феновете искаха още. След „Копнеж“ ще умоляват за това… „Завинаги“
№ 1 в списъка с бестселъри на Nеw York Times за 2010 г.!


Маги Стийвотър завършва история в Мери Вашингтон Колидж, но се посвещава на литературата. Постига феноменален успех с трилогията си „Тръпка”, „Копнеж”, „Завинаги”, по която продуцентите на „Властелинът на пръстените” вече правят мащабна филмова продукция. Живее във Вирджиния заедно с очарователно праволинейния си съпруг, двете им малки деца, две невротични кучета и една криминално проявена котка.


-Също така кога може да очакваме втората книга от поредицата Вечна любов?
Отговор: За втората книга от ърбънфентъзи трилогията „Безсмъртна любима" не можем точно да ви ориентираме кога ще излезе. За момента не е планирана до края на тази година.

Заглавие: Падащият мрак
Автор: Кейт Тиърнан
Поредица: Вечен живот, #2
Страници: 400
Корици: Меки
Размери: 21х14,5
Дата на издаване в Америка: 5ти септември 2011
Анотация:
Настасия е живяла стотици години, но поради някаква причина, живота изглежда не става по-добър. Тя остави веселият, богат момичешки живот който имаше за да открие покой в Ривърс Едж, безопасен рай за капризни безсмъртни. Там тя се научава да се възползва от Ривърс Едж, въпреки драмата която включва сексапилният Рейн, който тя иска, но няма да си позволи да има. Но точно когато й става уютно, семейните й връзки към тъмната магия я принуждават да напусне.

Тя се връща обратно към старият си начин на живот като купонясва здраво, но решението й ще я отведат до лапите на тъмен безсмъртен? Или ще бъде първата й стъпка прегръщайки мрака в нея?


Книгите от поредицата които до сега са излезли в България:

Заглавие: Безсмъртна любима
Автор: Кейт Тиърнан
Поредица: Вечен живот, #1
Страници: 296
Корици: Меки
Език: Български
Размери: 21х14,5
ISBN: 9789547712485
Жанр: Фентъзи, Световна проза, Художествена литература
Издателство: Кръгозор
Цена: 11,90лв

Бях в Лондон. Бях с приятели, както обикновено. Купо­нясвахме, както обикновено...

Случвало ли ви се е да си живеете живота, да живеете в собствената си реалност и в един момент става нещо... Виждате нещо или чувате нещо и внезапно светът ви се разбива на хиляди парчета... остро, горчиво осъзнаване. Снощи с мен се случи точно това...

Ново име, нов град, нов живот. Настасия го прави твърде често, за да помни точната бройка. И едва ли скоро ще престане, защото нищо не свършва в живота ти..., когато си безсмъртен. Затова Настасия търси убежище в дом за безсмъртни, които успешно се справят с бремето на вечния живот. При тях тя намира сигурност – хора, които я разбират и й помагат. Там среща великолепния, невъзможно привлекателен Рейн и двамата откриват, че помежду им има някаква необяснима връзка…

В живота й от векове не са се появявали такива чувства, такава страст. Но дали тази зараждаща се любов няма да се окаже и обречена?

И дали този нов град ще е ключът към нейното спасение – или към нейната смърт…

Защото, когато живееш вечно, миналото ти има време да те настигне...

Завладяваща история за приятелството и тайните, за вечната борба и предопределената любов.

Кейт Тиърнан е автор на над 70 книги. Но признава, че най-голямото й предизвикателство е ърбънфентъзи трилогията „Безсмъртна любима” – паранормална романтика, съчетаваща любов, която продължава да живее през вековете, и свят, изпълнен с магия. „Вечен живот” е книга първа.

Писателката с рождено име Габриел Шарбоне живее с двете си дъщери, двама доведени синове, съпруг, един пудел и „злополучен” брой котки в Северна Каролина. Обожава гробища, страда от агорафобия и обича да чете еротични книги.


Кейт Тиърнан е автор на над 70 книги. Но признава, че най-голямото й предизвикателство е ърбънфентъзи трилогията „Безсмъртна любима” – паранормална романтика, съчетаваща любов, която продължава да живее през вековете, и свят, изпълнен с магия. „Вечен живот” е книга първа.

Писателката с рождено име Габриел Шарбоне живее с двете си дъщери, двама доведени синове, съпруг, един пудел и „злополучен” брой котки в Северна Каролина. Обожава гробища, страда от агорафобия и обича да чете еротични книги.

Под името Кейт Тиърнан авторката създава най-успешната си поредица – Sweep, в която се проследяват приключенията на съвременни ученици, занимаващи се с уика. Поредицата се състои от 15 книги и е успешно продадена по целия свят. През 2012 г. се очаква и филмовата й екранизация. Под собственото си име Габриел Шарбоне тя е най-известна като авторка на детски книги и различни поредици на „Дисни”. През 2008 и 2009 в съавторство с Джеймс Патерсън (известния автор на трилъри, „Целуни момичетата”, „Завръщането на паяка” и др.) Шарбоне написва два тийнейджърски романа, (Sundays at Tiffany's и Witch & Wizard).

Шарбоне е написала 75 книги под собственото си име, с псевдонима си Кейт Тиернан и под още няколко различни имена и като „писател в сянка”.

Какво сподели Кейт Тиърнан за себе си:

„Родена съм в Ню Орлиънс, Луизиана, на 24 юли 1961 г. По онова време Ню Орлиънс беше чудесно място, в което да растеш – все още със семейна, топла атмосфера, готово да приеме всякакви чудатости и по-тъмни страни на човешката природа. Живеехме в малка къща на малка улица, но градината ни ми се струваше огромна и с брат ми лудеехме вътре по цял ден, трупахме всякакви боклуци, копаехме дупки и въобще, правехме всичко, което си пожелаехме. Бяхме си направили дървена колиба, покрита с огромни бананови листа, и когато валеше дъжд, стояхме под тези приличащи на слонски уши листа и нито капчица не падаше върху нас. Скачахме в пълните с вода дупки, катерехме се по дърветата и от там се прехвърляхме на покрива на гаража ни.

Спомням си, че прекарвах много време сама, в свои измислени светове. Телевизорът ни беше черно-бял и хващаше само три канала, така че не го гледахме много често. В съседство имаше само още две-три момичета, затова си играех най-вече с брат ми и с някои момчета от квартала. Бях съвършената мъжкарана и се справях чудесно с всички типично момчешки игри. Дори и като съвсем малка знаех, че Ню Орлиънс е специално място. Гробищата бяха великолепни и ние изследвахме всички, до които можехме да се доберем. Все още обичам гробищата и се опитвам да ги посещавам на всяка ново място, където пътувам. Карнавалът Марди Гра беше важно събитие. Родителите ми имаха интересни приятели – художници, грънчари и писатели – и постоянно им ходехме на гости във Френския квартал.

Учех в държавната гимназия „Бен Франклин” и по онова време тя се намираше в бивша съдебна палата, близо до Мисисипи. В продължение на три години посещавах и колеж по изкуствата - две години визуално изкуство и една година творческо писане. В сградата нямаше климатик, само запалени студенти и големи прозорци и понякога жегата беше убийствена. Беше почти невъзможно да останеш буден след обяда в някои от горещите дни.

Беше ми много приятно в колежа, защото можех да избирам какво да уча и часовете ми бяха в различни дни по различно време. Чувствах се по-свободна и можех да се концентрирам върху това, което наистина ми беше интересно. После заминах за Ню Йорк и започнах да уча творческо писане и руски език и литература. Имах прекрасни учители, но някак си не успях да вникна в това, което ни казваха, не успях да разбера цялото „онова нещо” – какво е наистина да пишеш. Никога не успявах да напиша повече от три страници. Но един от учителите ми написа веднъж върху мой текст, че имам истински талант и уникален стил – въпреки прекалената ми лаконичност – и все още се сещам за тези думи с огромно удоволствие.

Дипломирах се от Лойола Юнивърсити, в Ню Орлиънс, в специалност руски език.

Преместих се в Ню Йорк отново и получих работа като асистент в издателство Random House. Работех за началника на отдела за младежка литература, но издавана в аудио- и видеоформат. Бях заобиколена от детски книги и редактори и хора, които четяха много – също като мен. Научих много и реших, че мога и аз да напиша детска книга. Така че затварях вратата на кабинета си (колкото и да е странно, си имах собствен кабинет) всеки ден по обед за около час, в продължение на десет дни, и пишех. И наистина написах книга.

И я продадох, и тя беше издадена.

Години наред писах много – писах всякакви тийнейджърски книги под различни имена, писах като писател в сянка (събирах материали за книги на други автори). Натрупах голям опит от всичко това. След години се върнах отново в Ню Орлиънс, защото исках децата ми да се родят тук. Една издателка се свърза с мен и ми поръча нова серия. Идеята беше проста: „Тийнейджърка открива, че е вещица.” Даде ми една страница с описание на сюжета и остави всичко друго в ръцете ми. Бях изключително въодушевена, пред мен се разкри цяла нова вселена. Винаги съм описвала в книгите си как бих искала да изглежда света. Сега имах най-пълната възможност да го направя. И така се роди поредицата Sweep, която се превърна в бестселър.

Когато Sweep приключи, бях съкрушена. Но вече бях започнала да пиша нова - Balefire – и нейната нова вселена успя да ме съблазни. Установих се в Ню Орлиънс, за да мога да опиша най-пълноценно красотата и загадъчността на този град. Карах героите да вършат неща, които бях правила самата аз като малка. Ураганът Катрина ни удари, когато пишех четвъртата част на Balefire; гледах новините по телевизията и знаех, че моят роден град никога вече няма да бъде същият. В тази последна, четвърта книга, описвах града такъв, какъвто беше преди наводнението, и седях и плаках с дни, докато пишех за неща и места, които вече не съществуваха.

И ето, сега е ред на „Безсмъртна любима”. По някакъв начин тази нова поредица съчетава всичките ми любими неща от Sweep и Balefirе – любовта, която продължава да живее през вековете, свят, изпълнен с магия и възможности. Тази нова поредица е моето най-голямо предизвикателство, но вярвам, че успях да сътворя една чудесна история. Надявам се и вие да сте на същото мнение.

Сега живея в Северна Каролина с дъщерите, съпруга си и доведените си синове. Къщата ни е заобиколена от гори и създава усещането, че сме някъде далече в пустошта. Имаме кучета и котки и се занимаваме с безброй неща. Това е чудесен живот."


-Бяхте съобщили че втората книга от поредицата Хрониките на чародейците се очаква през април, последно за него месец ли остава?
Отговор: Втората книга от поредицата „Хрониките на чародейците" - „Прелестен мрак" - наистина беше планувана за април месец, но за съжаление се налага да отложим за известно време. Когато имаме по-точна информация, ще ви пишем.

Заглавие: Прелестен мрак
Автор: Ками Гарсия и Маргарет Стоъл
Поредица: Хрониките на чародейците, #2
Страници: 503
Корици: Меки
Размери: 21х14,5
Дата на издаване в Америка: 12ти октомври 2010
Анотация: Итън Уейт мислеше за Гатлин, малкият южен град, който той винаги е наричал дом, като място където нищо не се променя. Но след това срещна мистериозно новодошлата Лена Дъчанес, която разкри таен свят който е бил пазен в тайна от полезрението до сега. Гатлин, който укриваше древни тайни зад своите многобройни дъбови дървета и напукани тротоари. Гатлин, където проклятие беше маркирало семейството на Лена със силни свръх сили от поколения. Гатлин, където невъзможните, магически, променящи живота събития се случват.

Понякога слагат край на него.

Заедно те, могат да се изправят пред всичко което им подхвърли Гатлин, но след като изстрадва трагична загуба, Лена започва да се отдръпва, пазейки тайни, които тестват тяхната връзка. Сега, когато очите на Итън са отворени за тъмните страни Гатлин, няма връщане назад. Преследван от странни видения които само той може да види, Итън е завлечен дълбоко в заплетената история на града и открива себе си в опасна мрежа от подземни, безкрайни коридори пресичащи Юга, където нищо не е такова каквото изглежда.


Книгите от поредицата които до сега са излезли в България:

Заглавие: Прелестни създания
Автор: Ками Гарсия и Маргарет Стоъл
Поредица: Хрониките на чародейците, #1
Страници: 417
Корици: Меки
Език: Български
Размери: 21х14,5
ISBN: 9789547712300
Издателство: Кръгозор
Цена: 14,00лв

Бестселър на New York Times със световен успех!
Понякога любовта е предопределена от съдбата. Друг път е прокълната...
Лена Дюшан се различава от всички други момичета в малкото градче Гатлин. Надарена с чародейни сили, тя се опитва да се слее с останалите и да се пребори с проклятието, което преследва рода й от години. Но дори и сред обраслите с бурени градини, мрачни тресавища и ронещи се надгробни камъни на потъналия в следобедна дрямка град, тайните не могат да останат скрити дълго…
Итън Уейт се опитва да напусне града, в който семейството му е живяло винаги, и брои месеците до заминаването си в колеж. През деня отчаяно се бори със скуката, през нощта обаче започва да сънува един и същ странен сън с тайнствено момиче.
Когато Лена идва да живее в най-старото имение в окръга, обвито със зловеща слава, Итън е привлечен неустоимо от нея и е твърдо решен да открие каква е връзката между тях.
В град без изненади – тъмен и злокобен, една тайна може да промени всичко.
И само любовта може да те изведе от мрака...
„Прелестни създания” е великолепна готическа приказка – врата към мрачния свят на магии и мистерии, чародейци и древни проклятия.


Други книги от поредицата които не са излезли в България:

Заглавие: Прелестен хаос
Автор: Ками Гарсия и Маргарет Стоъл
Поредица: Хрониките на чародейците, #3
Страници: 528
Корици: Меки
Размери: 21х14,5
Дата на издаване в Америка: 18ти октомври 2011
Анотация: Итън Уейт си мислеше че е свикнал със странните, невъзможни събития случващи се в Гатлин, малкият му Южен град. Но сега когато Итън и Лена се прибират у дома, странно и невъзможно имат нови значения. Рояци скакалци, рекордно високи жеги и опустошителни бури вилнеят из Гатлин, докато Итън и Лена се борят да разберат влиянието на твърденията на Лена. Дори семейството на Лена от силни свръхестествени същества е засегнато, и способностите им започва опасно да вредят. Докато времето минава, един въпрос се появява на яве: какво или кой трябва да бъде пожертван за да се спаси Гатлин?

За Инът, хаосът е плашещо но добре дошло разсейване. Той отново е преследван в сънищата си, но този път не от Лена, и каквото и да го преследва го следва и извън тях, както и във всекидневният му начин на живот. Дори по-лошо, Итън малко по малко започва да губи части от себе си – забравя имена, телефонни номера, дори спомени. Не знае защо става така и в повечето дни е твърде уплашен за да попита защо.

Понякога няма само един отговор или избор. Понякога няма връщане назад. И този път няма да има щастлив край.

*Има и четвърта книга, която ще е последната от поредицата. За сега се знае че ще излезе през 2012!


Също като Лена писането спасява Маргарет Стоъл от проблемите, когато е на петнайсет години. Тя е автор и дизайнер на много популярни видеоигри. Маргарет се влюбва в американската литература в колежа „Амхърст” и „Йейл”, завършва магистратура в „Станфорд”.

„Писането ме спаси от проблемите, в които бях затънала, когато бях на петнайсет години. Като се замисля, по онова време проблемите наистина бяха моят живот. Оттогава обаче пиша. Писала съм всичко – видеоигри и наръчници за тях, сценарии, поезия... Някои от игрите, които съм писала, бяха номинирани за “Most Innovative Game Design” („Най-новаторски дизайн на видеоигри). Ако сте фенове на този жанр, ще разберете защо кучетата ми се казват Зелда и Кърби.”

Училище... Прекарах повече време в училище, отколкото май трябва, защото – да си признаем – четенето на книги носи по-голямо удоволствие от това да работиш. Влюбих се в американската литература в „Амхърст” и „Йейл” и завърших магистратура в „Станфорд”. Изучавах творческо писане при великия поет Джордж Макбет в университета в Норуич, Източна Англия. Учила съм и кинознание – в „Йейл”, и поезия - в „Станфорд”. Не казвайте на хората в „Йейл”, но понякога ми се струва, че процесът по създаване на филмите е по-интересен от самото им гледане...

Живея в Санта Моника, Калифорния, със семейството си, повечето от които са „поробени” от мен и в една или друга степен участват в писането на моите романи. Не се шегувам; когато дъщерите ми искат да отидат на училище, аз им казвам: „Как може да сте такива егоистки? Вървете си в стаите, четете и редактирайте!” И под „казвам” имам предвид, че им крещя, а понякога дори ги замервам с разни предмети. Пиша заедно с Ками – човека, заради когото въобще успяхме да завършим книгата си (и заради дъщерите робини, разбира се)...

И така, написахме нашия първи роман и той ще излезе в много, много страни. Малко ме е страх... ”

Също като Ама Ками Гарсия е много суеверна. И като всяко уважаващо себе си момиче с южняшки корени си пече сама домашните бисквити и пайове.

Ками е завършила Джордж Уошингтон Юнивърсити, специалност педагогика. Тя е преподавател и специалист по проблемите на четенето и едно от любимите й занимания е да се занимава с деца и тийнейджъри.

„Израснах в окръг Вашингтон, но винаги съм се чувствала донякъде и част от Юга. Когато бях на тринайсет години, семейството ми се премести и заживяхме заедно с баба ми и с прабаба ми - под един покрив бяхме четири поколения жени. Докато растях, пиех подсладен чай, ядях зеленчуци, сготвени със сос от бекон, и домашно направени курабийки. Не всеки има баба, която знае как да оскубе кокошка и да ти шие дрехите, нали?
Не приличах на никоя от жените в семейството ми. Носех само черно, много пръстени и прекарвах часове, пишейки в дневника си. Когато завърших гимназия, вече бях изписала стотици страници и бях по-близка с героите от книгите, отколкото със съучениците си. Така започна връзката ми с писането.

Получих магистърска степен по педагогика и преподавах допреди десет години, когато се преместих в Лос Анджелис. Освен че пиша книги за юноши, работя и с деца, които имат проблеми с четеното и писането. Научила съм повече от учениците си, отколкото през цялото ми следване. Все още живея в Лос Анджелис заедно със съпруга, сина и дъщеря си. Много съм суеверна и съм се заобиколила с всякакви амулети. Обичам филми за катастрофи и мога да живея само на пица и диетична кока-кола.”

Ками и Маргарет живеят в Лос Анджелис, Калифорния, със семействата си. „Прелестни създания” е първият им роман.


-Кога се очаква да излезе книгата Matched?
Отговор: Matched ще излезе в началото на май.

Заглавие: Matched
Автор: Али Конди
Поредица: Matched, #1
Страници: 366
Корици: Меки
Дата на издаване в Америка: 30ти ноември 2010
Анотация: Романът започва с Големия изборен бал, събитие, което Касия и нейните 17-годишни приятели очакват с нетърпение от години. Това е нощта, в която те ще разберат кой е идеалният им партньор, избран специално за тях от Обществото. Двойките са избирани от Обществото въз основа на данните, събирани през целия живот на всички деца, още от самото им раждане. И макар изборът да не обещава пълно щастие за вечни времена, гарантира максимално приближаване до съвършената връзка.

В тази толкова очаквана нощ обаче Касия открива, че не всичко е такова, каквото изглежда. Ако изборът на Обществото е съвършен, защо тя намира грешка?  Касия започва да се сблъсква и с други тайни, свързани със семейството й, и с опасни стихове, изписани върху най-ценния предмет от миналото, който притежава. Касия трябва да си отговори и на най-важния въпрос: ако Обществото е право и безпогрешно, защо тя се влюбва в някой друг – някой, към когото не й е позволено да изпитва чувства, – някой, който не е нейният избраник?


Други книги от поредицата които не са излезли в България:

*Книгата ще излезе на 1ви ноември 2011 в Америка и ще има и трета книга за която се знае само че ще излезе през ноември 2012!


-Издателството закупило ли е права над други фентъзи поредици? Може ли да споделите кои?
Отговор: Закупили сме правата на романа The Replacement от Brenna Yovanoff.

Заглавие: Заместителят
Автор: Брена Йованов
Поредица: Заместителят, #1
Страници: 343
Корици: Меки
Дата на издаване в Америка: 31ви септември 2010
Анотация: Майки Доил не е един от нас. Въпреки че живее в малък град в Джентри, той идва от свят от тунели и мрачна вода, свят от ходещи мъртви момичета управлявани от малка татуирана принцеса. Той е Заместител, оставен човешко тяло на бебе в кошарка преди шестнадесет години. Сега, заради фатални алергии към желязо, кръв и свещена земя, Майки се опитва да оцелее в човешкият свят.

Майки би дал всичко за да живее сред нас, да се упражнява на бас китарата си или да прекарва време с момичето което харесва – Тейт. Но когато малката сестра на Тейт изчезва, Майки е притеглен безвъзвратно към подземният свят на Джентри, познат още като Мейхем. Той трябва да се изправи срещу съществата на мрака и да намери най-доброто място за него за живеене – в нашият свят или в техният.

*За сега се знае че ще е поредица, но не и нещо повече за останалите книги!


Моля не копирайте! Резюметата на книгите съм ги превеждала аз с изключение на тези които са излезли в България.

Поста изготви за вас Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар