събота, 30 април 2011 г.

Предстоящи сериали: Вижте Топ#5 свръхестествени сериали за лято 2011!

Както знаете сериалите които гледаме сега ще имат почивка през лятото и за да не скучаем през това време ви предлагам пет сериалчета на свръхестествена тематика! Хвърлете им едно око, пък не се знае може да ви заинтригуват и да искате да ги изгледате!


Заглавие: Teen Wolf / Тийнейджърът-вълк
Дата: 5 юни 2011
Телевизия: MTV
Резюме: Малкото момче от "Направено в Манхатън", Тайлър Поси, е пораснал и се е превърнал във върколак. MTV връща на екрана новата екранизация на филма от 80те под формата на сериал, който ще е пълен с яростно разкъсани трупове и прилики със "Здрач". Надяваме се че това не е поредната свръхестествена драма, но все пак "Да бъдеш човек" ни изненада с нови идеи е невероятна химия. Стискаме палци и "Тийнейджърът-вълк" да направи същото.

Трейлър
Откъс: Скот губи контрол

   

Заглавие: The Nine Lives of Chloe King / Деветте живота на Клои Кинг
Дата: 14 юни 2011
Телевизия: ABC Family
Резюме: Базиран на поредицата "Деветте живота на Клои Кинг" от Лиз Брейсуел, тази нова драма е за тийнейджърка която се събужда с котешки сили. КОТЕШКИ СИЛИ! Което означава че й растат огромни нокти, става свръх пъргава и повръща когато диетата й се променя неочаквано.

Трейлър

 

Заглавие: True Blood Season 4 / Истинска кръв Сезон 4
Дата: 26 юни 2011
Телевизия: HBO
Резюме: Вампири и вещици! Новият сезон на "Истинска кръв" е изцяло за вещици и проблеми със зъбатите местни жители на Бон Темпс. Но ще се стигне ли до секс сесия около лагерният огън? По-добре да се обзаложите на дръжките на метлите си за това.

Тийзър

Заглавие: Alphas / Алфи
Дата: 11 юли 2011
Телевизия: SyFy
Резюме: "Алфи" е сериал за екип от обикновени граждани, чиито мозъчни аномалии им носят изключителни умствени и физически способности. Взимайки закона в свои ръце, необикновеният отбор, воден от Д-р Лий Росън, разследват случаи които се предполага че са от други Алфи и които не ЦРУ, ФБР и Пентагона не могат, не желаят или не искат да разрешат. Тези талантливи индивиди трябва да балансират своите чудати способности и коренно различни произходи със своите не винаги виждащи се сили, докато работят по разрешаването на престъпления, спиране на бомба със закъснител и улавяне на врага. 

Трейлър

Заглавие: Haven Season 2 / Хевън Сезон 2
Дата: 15 юли 2011
Телевизия: SyFy
Резюме: Хейвън е малко градче в сърцето на щата Мейн, известно с това, че от поколения в него се преселват хора със свръхестествени способности. Градчето заглушава способностите им, и това им позволява да водят нормален живот. Досега. Сериалът е базиран на „Колорадеца” на Стивън Кинг.


Всичко е преведено от мен! Моля не копирайте нищо от публикацията!

Публикацията за вас изготви Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар