неделя, 3 април 2011 г.

Рейчъл Кейн с нова поредица!

Чисто ново приключение от Рейчъл Кейн, автор на Вампирите от Морганвил, Пазителката на времето и Прокуденият сезон...

Работещ труп (Съживителката, #1) от Рейчъл Кейн

*Книгата излиза в Америка на 2ри август 2011!*

Брин Дейвис е нова в бизнеса като погребален директор, но въпреки че знае че веднъж мъртъв, си оставаш така. Но погребално бюро Феървю има скрит бизнес: съживяване на мъртвите с цел печалба, на изнудвачески цени.
Разкривайки това, Брин може да загуби живота си... а също така и смъртта си.


Информация за авторката

Рейчъл Кейн е псевдоним на Роксан Лонгстрийт Конрад. Автор е на над 30 романа, сред които и книгите от поредицата „Вампирите от Морганвил“, бестселъри на „Ню Йорк Таймс“ и „Ю Ес Ей Тудей“. Пише от четиринайсетгодишна. Има музикално образование, но впоследствие решава да се отдаде изцяло на писането. Първата й книга е публикувана през 1991 г. Самата тя казва, че повечето от романите си е написала в любимото й кафене близо до дома й. Обожава да слуша музика докато пише.


Поредицата Вампирите от Морганвил се издава в България благодарение на издателство Ибис! До сега са излезли първите три книги от поредицата! Самата поредица се състои от 12 книги, като десетата, единадесетата и дванадесетата предстоят да излязат все още в Америка!

Заглавие: Стъклени къщи
Поредица: Вампирите от Морганвил, #1
Автор: Рейчъл Кейн
Издателство: Ибис
ISBN: 9789549321296
формат: 13х20 см
страници: 276
мека корица
цена: 11,90 лв.ДОБРЕ ДОШЛИ В МОРГАНВИЛ.
Но не оставайте навън след спускането
на нощта.

Морганвил е малък град, пълен със странни обитатели. И когато слънцето залезе, мрачни създания излизат навън. В Морганвил се спотайва зло, криещо се в най-тъмните сенки. Зло, което се оттегля с настъпването на деня...
За Клеър Денвърс училището е било ад, но колежът може да й струва живота. Тя си спечелва омразата на Моника, най-популярното, но и най-жестокото момиче в колежа. Принудена да напусне общежитието, Клеър се нанася в Стъклената къща. Там, всеки от новите й съквартиранти крие своя тайна. Но най-голямата тайна, за която Клеър изобщо не подозира, е, че Морганвил е управляван от вампири и те са жадни за свежа кръв...

"Динамична поредица, в която зад всеки тъмен ъгъл изскача изненада." - ДАРК РИВЮС

Заглавие: Танцът на мъртвите момичета 
Поредица: Вампирите от Морганвил, #2
Автор: Рейчъл Кейн
Издателство: Ибис
ISBN: 9789549321418
формат: 13х20 см
страници: 280
мека корица
цена: 11,90 лв.

ДОБРЕ ДОШЛИ В МОРГАНВИЛ.
Но не оставайте навън след спускането
на нощта.

Морганвил е малък град, пълен със странни обитатели. И когато слънцето залезе, мрачни създания излизат навън. В Морганвил се спотайва зло, криещо се в най-тъмните сенки. Зло, което се оттегля с настъпването на деня...
Клеър все още не може да се отърси от шока след откритието, че градът, в който се намира колежът й, е в мъртвата хватка на общност от вампири. Освен това тя има съквартирант, който изчезва всяка сутрин при изгрев слънце. А също и ново гадже – Шейн. Но адът отваря портите си, когато бащата на Шейн се завръща в града, търсейки отмъщение за убийството на дъщеря си, и заедно с откачената си банда от рокери започва да избива вампирите в Морганвил...

"Динамична поредица, в която зад всеки тъмен ъгъл изскача изненада." - ДАРК РИВЮС

Заглавие: Среднощна алея
Поредица: Вампирите от Морганвил, #3
Автор: Рейчъл Кейн
Издателство: Ибис
ISBN: 9789549321418
формат: 13х20 см
страници: 308
мека корица
цена: 11,90 лв.

МОРГАНВИЛ Е ЧУДЕСНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ...
...и за умиране, ако нямате нищо против тези неща

Когато Клеър Денвърс разбира, че градчето, където учи, се управлява от вампири, тя прави онова, което всяко интелигентно момиче с инстинкт за самосъхранение би сторило – подава молба за преместване и се запасява с чесън. Преместването се оказва невъзможно, но чесънът може би ще й свърши работа.
Клеър се врича в служба на Амели, най-могъщия вампир в града, но защитата, която договорът й осигурява, не вдъхва успокоение на приятелите й. Най-неочаквано в града започват да умират момичета, някой от миналото й отново я преследва, а древен кръвопиец й прави смразяващо предложение – да взема частни уроци в усамотения му дом. Клеър много скоро ще открие защо думите „вечерно училище” изведнъж ще придобият ужасяващ нов смисъл.

"Динамична поредица, в която зад всеки тъмен ъгъл изскача изненада." - ДАРК РИВЮС


Това е другата бестселът поредица на авторката – Пазителката на времето! Поредицата се радва на голям успех в Америка и на много бройни фенове! Съставена е от 9 книги, свързани по между си.

Джоан Болдуин е Пазителка на времето. Обикновено всичко което трябва да направи е да размаха ръката си за да опитоми най-яростното време. Но сега, тя се опитва да изпревари друг вид буря: обвинение в подкупване и убийство. Така че тя прибягва до много човешката тактика да бяга за живота си...

Единствената й надежда е Луис, най-силният познат пазител. За нещастие, той е откраднал не едно а три шишета с Джинове, правещи го най-търсеният мъж на Земята. Въпреки това, тя напредва бързо за да го открие преди лошото време да наближи бързо...Това е поредицата Прокуденият сезон! Поредицата Пазителката на времето слага основата и началото на тази тетралогия (състои се от четири книги поредицата, но на четвъртата книга все още няма корица)!

Веднъж тя беше Касиел, Джин с безгранична сила. Сега, тя е с облик от човешка плът за да предизвика своят учител и за да живее сред Пазителите на времето, чиято сила тя трябва да пресуши до обикновена или ще умре. И докато се справя с емоции и слабостите на човешкото състояние, злобно съществуване заплашва новото й съществуване...


В България Пазителката на времето и Прокуденият сезон не се издават, но тая скрити надежди издателство Ибис да издаде и тези поредици след като се е заело с Вампирите от Морганвил!


Във форума ни може да откриете повече информация за поредиците на Кейн и фен превод на поредиците Вампирите от Морганвил, Пазителката на времето и скоро започващият превод на Прокуденият сезон!

Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар