вторник, 4 декември 2012 г.

Новини: Панаир на книгата– 04-09.12.2012

От 4-ти до 9-ти декември, Националният дворец на културата ще бъде декор на множество литературни четения, срещи с автори и впечатляващи културни спектакли.

На площ от над 1000 кв. м., български и чуждестранни изложители ще представят огромно богатство от издания, предизвикващи любопитството и насищащи въображението на всеки читател.

Страна почетен гост на панаира е Унгария! Всеки ще има възможност да опознае и преживее богатството на унгарската култура чрез литературата, театъра и музиката. Специално за откриването на Софийския международен панаир на книгата, в София ще пристигне вицепремиерът на Унгария г-н Тибор Наврачич.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КНИГАТА!

Очакваме Ви всеки ден от 10:00 до 20:00 часа


От издателство Ибис са ударили един голям списък на книгите си и техните намаления, които важат и за тези които няма да могат да посетят панаира. Ето и линк към него!


Току-що видях в страницата на издателство Арт Лайн във фейсбук, че обявяват Хепи Ауър (Щастлив час) на книгите. Което означава, че от 16:00 до 17:00 часа всички техни книги може да си закупите от щанда им с 50% отстъпка!


Според Фейсбук страницата пък на сравнително новото издателство MBG BOOKS точно за панаира на книгата са пуснали доста нови заглавия, които си струват да бъдат закупени.


От Локус Интенс пък пускат специално за панаира “Камък и флейта” на Ханс Беман.


От издателство ИнфоДар напомнят, че на 5ти декември на щанда си ще изтеглят печелившите участвали в анкетата им. Победителите ще бъдат обявени на стената им във Фейсбук профила им и в сайта им.


От СофтПрес съобщиха, че може да откриете книгите им с отстъпка от 20% до 70%.


От Колибри книгите ще се продават с 20% отстъпка! Ще намерите стойностни четива с промоционална цена от 5 лв. за брой, както и заглавия в секции 2 книги за 5 лв. и 1 книга за 3 лв.


Та колко от вас вече посетиха панаира? Какво си купихте? Колко похарчихте за това книжно богатство?


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар