петък, 7 декември 2012 г.

Рубрика “Ново на пазара”: Ноември

knigi noemvri

Леко така бях занемарила тази рубрика, както и всички останали, но ето че всичко се завръща с пълна сила. Ето равносметката за месец ноември – цели 18 книги!

Както винаги започваме от познатите издателства. От Ибис пуснаха “Пътеводител за посветени” от Дж. Р. Уорд и “Нощна прегръдка на Шерилин Кениън” с което до някъде залъгаха глада за четене на двете най-продавани техни поредици. От Бард и този път не пропуснаха да издадат няколко хубави книжки, като “Кралска кръв” на Даниел Ейбрахам и “Битие” на Дейвид Брин. От Егмонт пък получихме “Знакът на Атина” на Рик Риърдън и последната книга от трилогията “Сирена” – “Черни води” на Триша Рейбърн. Локус Интенс изненадват читателите си с “Влюбени ангели” на Лорън Кейт и втората книга от поредицата “Търсачът на дълбините” – “Безсънна” на Джоузефин Анджелини. СофтПрес се впускат в надпреварата с издаването на еротични романи от типа на “50 нюанса” и зарадваха ненаситните читатели с “Открита пред теб” на Силвия Дей. От Сиела получихме най-после третата част от поредицата “Стром” – “37-то пророчество” на Еманюел и Беноа дьо Сен Шама. От Колибри ни пускат “Внезапна зора” на Горан Пауъл. АртЛайн се включват в надпреварата с цели две книги – “Часът на чудовището” на Патрик Нес и “Къща на много пътеки” на Даян Уейн Джоунс. От Хермес с голяма чакане най-вече можем да си закупим “Наследството” на Кристофър Паолини. Издателство Прозорец точно на време пускат “Облакът атлас” на Дейвид Мичъл, точно преди да излезе филма по нея. И не на последно място, сравнително новото издателство MBG BOOKS пуска цели три книги за читателите си – “Паднали кралства” на Морган Роудс, “Невидимият маг” на Карън Милър и “Обединени от божества” на Джоузеф Р. Лало.

Много книги, много нещо през месец ноември, а за декември просто списъка е огромен. Колко от тях си купихте? А кои от тях бихте искали да си купите? Лично аз искам всичките, но за сега успях да си взема само половината.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар