четвъртък, 1 септември 2011 г.

Предстоящо издание: Как да се омъжиш за вампир милионер (Рискована любов, #1)–Керелин Спаркс

Заглавие: Как да се омъжиш за вампир милионер
Поредица: Рискована любов, #1
Автор: Керелин Спаркс
Издателство: Тиара
Страници: 371
Корици:
Меки
Език: Български
Жанр: Паранормален, комедичен, романс и трилър, Преводна литература, Световна проза


~Анотация~

И какво ако той е малко по-стар и обикновено се отнася с човешките жени като с вечеря, а не като вечерна среща? Да, Роман Драганести е вампир, но вампир който е изгубил един от вампирските си зъби, забивайки го в нещо което не би трябвало. Сега той има една нощ на разположение да намери зъболекар преди естествените му лечебни способности да затворят раната, оставяйки го за цяла вечност с един вампирски зъб.

Нещата не вървят цветущо и за Шана Уилън... След като става свидетел на убийство от Руската мафия, тя е следващата в черният им списък. А Кариерата й като стоматолог изглежда върви надолу защото се страхува от кръв. Когато Роман я спасява от покушение за убийство, тя се чуди дали е открила мъжът който ще я опази жива. Въпреки привличането по между, което е светкавично и горещо, може ли Шана да победи страха си от кръв и да оправи вампирският зъб на Роман? И ако го направи, какво ще попречи на Роман да използва вампирските си зъби срещу нея...


~За авторката~


Керилин Спаркс е била гимназиален учител по френски и история с мечтата да стане писател на исторически романтични книги. През 20021 мечтата й се сбъдва. Първият й вампирски комедичен трилър "Как да се омъжиш за вампир милионер" е прекарал три седмици в топ листата на USA Today.


~Новини около излизането на книгата в България~

Керилин Спаркс съобщи че правата на първата книга от поредицата са закупени за България от издателство Тиара през юни и че издателството има една година да издаде книгата в България. За сега все още не се знае кога ще излезе книгата, но пък поне знаем че са закупени правата и че имаме името на издателството.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар