понеделник, 23 май 2011 г.

Предстоящо издание: Тишина (Ш-ш-шт! #3)-Бека Фицпатрик + Новини около комикса

Заглавие: Тишина
Поредица: Замълчи (Ш-ш-шт!), #3
Автор: Бека Фицпатрик
Страници: 400
Език: Английски
Дата на издаване: 4 октомври 2011 (Америка)
Откъс: ИЗТЕГЛИ ОТКЪС ОТ КНИГАТА НА БЪЛГАРСКИ

Анотация: Шумът покрай Пач и Нора отмина. Те преодоляха тайните в мрачното минало на Пач... обединиха два несъвместими свята... изправиха се пред трогателни тестове за предателство, лоялност и доверие... и всичко това заради любовта, която ще надхвърли границата между небето и земята. Въоръжени с нищо друго освен своята абсолютна вяра един към друг, Пач и Нора навлизат в отчаяна битка за спирането на престъпника който притежава силата да разбие всичко върху което са работили... за любовта им... за вечността.


~За авторката~

Бека Фицпатрик е израснала четейки Нанси Дрю и Трикси Белдън с фенерче под завивките. Завършва колеж със степен в областта на здравеопазването, която тя незабавно изоставя за да пише книги. Когато не пише, тя броди из продажбите за отхвърлени обувки, бяга или гледа престъпни драми по телевизията.


~Други книги от поредицата излезли в България~

Заглавие: Ш-ш-шт!
Поредица: Замълчи (Ш-ш-шт!), #1
Автор: Бека Фицпатрик
Страници: 288
Език: Български
Дата на издаване: 2010
Издателство: Ергон
Корици: Меки
Размери: 20х13
ISBN: 9789549625554

Анотация: Влюбването не влиза в плановете на Нора Грейс. Тя не си пада по момчетата от нейното училище, без значение колко упорито най-добрата є приятелка, Вий, я тласка към тях. Не ги харесва… докато не се появява Пач. С безгрижната си усмивка и с поглед, който сякаш прониква в нея,  Пач привлича Нора към себе си и… към нейната по-добра съдба. Или присъда?
Но след ужасяваща серия от неочаквани срещи, Нора не е сигурна на кого може да вярва. Пач се оказва винаги там, където е тя, и сякаш знае за нея повече, отколкото най-близките є приятели. Тя не може да реши дали да се хвърли в обятията му, или е по-добре да бяга и да се крие. И когато се опитва да потърси някои отговори, тя открива истина, много по-обезпокояваща от всичко, което Пач върши с чувствата є.
Без да подозира, Нора е въвлечена в епицентъра на вечната битка между безсмъртните и падналите ангели – и когато се налага да вземе страна, погрешният избор може да є струва живота.
Понякога се налага да се отречеш от любовта си, за да я запазиш… на всяка цена.
Мрачен и тайнствен…
Красив и млад завинаги.
Той е един от падналите…
Нора дори не подозира, че училището може да бъде толкова опасно…
Тя си пада… по падналия.
И вече е твърде късно. Един от двамата
ще изиграе абсолютното жертвоприношение.
Потъпкана клетва.
Паднал ангел.
Забранена любов…


Заглавие: Кресчендо
Поредица: Замълчи (Ш-ш-шт!), #2
Автор: Бека Фицпатрик
Страници: 312
Език: Български
Дата на издаване: 2011
Издателство: Ергон
Корици: Меки
Размери: 20х13
ISBN: 9789549625684

Анотация: СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР, „Кресчендо“ е книга втора от трилогията за паднали ангели, която изстреля Бека Фицпатрик на върха на класациите. След „Ш-ш-шт!“ идва „Кресчендо“, а със задаващата се „Тишина“ ще завърши тази завладяваща сага.

Животът на Нора Грей е далеч от съвършенството. Опитът да избяга от живота си, от живота изобщо, не е бил приятен, но поне се е сдобила с ангел-пазител, в резултат на това. Тайнствен, магнетичен, красив ангел-пазител. Но въпреки ролята си в съдбата на Нора, Пач съвсем не действа ангелски. Той е по-неуловим и загадъчен от всякога (ако изобщо е възможно това), но което е по-лошо – изглежда прекарва твърде много време с Марси Милар, най-злата съперница на Нора.
И ако Пач не действаше така подмолно и отдалеч, Нора едва ли би обърнала внимание на Скот Парнел, отдавнашен приятел на семейството, завърнал се наскоро в града. Въпреки тотално вбесяващото му поведение, Нора се чувства привлечена от него, макар да не я напуска усещането, че нещо важно й се изплъзва.
И сякаш това не е достатъчно, Нора е обсебена от видения за убития си баща, които я карат да се пита дали кръвната й връзка с нефилимите не е свързана някак със смъртта му. Макар да си представя какво може да й се случи, тя се замесва в невероятно опасна ситуация, търсейки отговор на измъчващите я въпроси. Но може би някои неща трябва да изгорят до основи, защото истината може да разруши всичко – и всеки – в когото тя вярва…


~Трейлъри~

Ш-ш-шт!–Бека Фицпатрик (Книга първа)
Кресчендо–Бека Фицпатрик (Книга втора)


~Новини около комикса по поредицата~

Преди ви бях споменала за комикса (става въпрос за ТОЗИ) и сега излязоха още малко новини около него. Вече разполагаме с корицата му:

*Щракнете върху корицата за по-голям размер*

Комикса ще излезе в Америка през октомври месец 2011! При още налични новини ще ви уведомя!


Превода на анотацията на третата книга е мой! Моля не копирайте нищо от публикацията!

Публикацията за вас изготви Мимс (Vampire Lady)

1 коментар: