понеделник, 23 май 2011 г.

Вече и в България: Сирена (Сирена, #1)–Триша Рейбърн

Заглавие: Сирена
Поредица: Сирена (трилогия), #1
Автор: Триша Рейбърн
Издателство: Егмонт
ISBN: 9789542705956
формат: 13х20 см
страници: 352
мека корица
цена: 9,90 лв.
Откъс: ИЗТЕГЛИ
Анотация: Смъртоносна опасност се крие във водите край градчето Уинтър Харбър и това лято там никой няма да е в безопасност.

За Ванеса и Джъстин Сандс е традиция да прекарват летните си ваканции в Уинтър Харбър, Мейн, и през повечето време да са с братята Кармайкъл. Това лято Ванеса е решена да добие поне малко от смелостта на по-голямата си сестра и най-после да преодолее своя страх от океана, а защо не и да превърне приятелството си със Саймън Кармайкъл в нещо повече.

Но когато вечерта след един семеен скандал Джъстин отива да скочи от върха на опасна скала, а на следващата сутрин тялото й е открито, изхвърлено на брега, Ванеса отказва да приеме, че това е самоубийство или нещастен случай. Съмненията й се затвърждават, когато открива, че сестра й е криела тайни от нея и от семейството, а гаджето я Кейлъб Кармайкъл е изчезнал мистериозно. Внезапно крайбрежното градче е поразено от серия зловещи инциденти, всеки от които по някакъв начин е свързан с океана. Близо до водата последователно са открити телата на няколко удавени мъже, на чиито лица са застинали широки предсмъртни усмивки.

Ванеса и Саймън се заемат да разберат дали тази тайнствена поредица от смъртни случаи има нещо общо с Джъстин и Кейлъб. Но дали разкритията им няма да поставят край на зараждащите се чувства между двамата и да преобърнат живота на Ванеса завинаги?


~За авторката~

Триша Рейбърн е автор на „Пантофките на Руби“ (Ruby’s Slippers) и трилогията „Маги Бийн“ (Maggie Bean). Въпреки че се страхува от всички създания, обитаващи водните дълбини, тя продължава да обича водата и живее в крайбрежно градче в източната част на Лонг Айлънд. Може да я посетите онлайн на адрес www.triciarayburn.com.


~Трейлър на книгата~

Сирена–Триша Рейбърн Книга първа

Втората книга от трилогията излиза на 12ти юли в Америка! Тя е със заглавие “Подводно течение?!”

Това е Американската корица! Щракнете върху нея за да я видите в цял размер!

 

 

 


Моля не копирайте информацията!

Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар