понеделник, 23 май 2011 г.

Вече и в България: Демонично стъкло (Хекс Хол, #2)–Рейчъл Хокинс

Заглавие: Демонично стъкло
Поредица: Хекс Хол, #2
Автор: Рейчъл Хокинс
Издателство: Софт Прес
ISBN: 9789546859587
формат: 13х20 см
страници: 272
мека корица
цена: 15,00 лв.

Анотация: ВТОРА КНИГА ОТ СЕНЗАЦИОННАТА ТРИЛОГИЯ

„Демонично стъкло“ стартира директно в ТОП 5 на Ню Йорк Таймс!

Софи си мислеше, че е вещица.
Това беше и причината техните да я заточат в „Хекс Хол” – училището за откачалки с особени дарби и таланти. Когато обаче откри ревниво пазената фамилна тайна, тя разбра, че не е вещица, зооморф, фея или пък вампир. По-лошо – Софи се оказа единият от двата демона, които скитат по света. Другият е баща й.

За съжаление уникалните й сили са заплаха за всички около нея и тя решава да се подложи на рискован ритуал, чрез който Съветът в Лондон да премахне способностите й.

Когато обаче пристига в британската столица, се сблъсква с няколко стряскащи новини. Първо, и най-шокиращо: новите й приятели също са демони, за които никой не знае, че съществуват! Второ, оказва се, че отдавна е сгодена за младия лечител Кал. Трето, човекът, който е изпратен да я убие от ордена на Окото, е и най-голямата слабост на Софи – Арчър Крос.

Потопете се във вихъра на събитията сред зрелищните сблъсъци, подходящи за големия екран!

„Най-готината нова поредица! Нещо свежо и оригинално на фона на конвейерните еднодневки, претъпкани с вампири и върколаци.”

Ю Ес Дейли


~Други книги от трилогията излезли в България~

Заглавие: Хекс Хол
Поредица: Хекс Хол, #1
Автор: Рейчъл Хокинс
Издателство: Софт Прес
ISBN: 9789546858566
формат: 13х20 см
страници: 240
мека корица
цена: 15,00 лв.

Анотация:

Шестнайсетгодишната Софи не е скучна зубрачка, както изглежда на пръв поглед. Преди три години е открила способностите си на вещица, освен това знае, че баща й също е вещер. И макар да е обещала никога да не прави магии, не се стърпява и решава да помогне на една съученичка в беда... за да й причини неволно още по-големи проблеми.

За наказание я изпращат в мистериозното училище „Хекс Хол”. Там учат всички не особено примерни и неприлично специални тийнейджъри. Ако още не сте се сетили – става дума за вещици, магьосници, зооморфи и вампири. Учителите също са специални – преподавателят по литература например е вампирът лорд Байрон.

Софи решава да бъде себе си, т.е. своенравна и устата дори и в „Хекс Хол”. Още първия ден си харесва един страхотен вещер, среща смахнат призрак и си спечелва врагове – трите най-готини мацки в „Хекс Хол”, които изглеждат като супермодели, но се държат адски гадно.

Най-лошото е, че неизвестен хищник започва да напада учениците, а първият заподозрян е нейната единствена приятелка. И докато зловещите убийства зачестяват, Софи се подготвя да се опълчи срещу древен орден, създаден, за да унищожава тийнейджъри със специални способности и най-вече такива като нея.

„Неслучайно трилогията е лицензирана на 12 езика още преди да е написана!” - USA Today

„Всичките ми любими откачалки са на едно място, обичам тази книга!” - Бен Евънс, Teen Tribune


~Български трейлъри на книгите~

Хекс Хол–Рейчъл Хокинс (Книга първа) Трейлърът е дело на Lady_Fanpire
Демонично стъкло–Рейчъл Хокинс (Книга втора) Трейлърът е дело на Lady_Fanpire


Моля не копирайте информацията!

Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар