неделя, 1 май 2011 г.

Новини: Мари Манкузи с преиздадена книга и новини покрай излизането на първата книга от "Кърваво сборище"! Запознайте се с “Момичето-бръснач”!

За тези които не знаят, Мари пише както книги за тийнейджъри така и за възрастни, и през 2008 е издала книгата “Момичето-бръснач”, но издателството е имало проблеми и Манкузи е успяла да си върне правата за книгата и да я издаде в e-book формат с друга корица. Историята се развива в пост-апокалиптична пустош пълна със зомбита. Яко, а?


Заглавие: Момиче-бръснач
Автор: Мари Манкузи
Година: 17 април 2011 (За първи път е издадена на 26 август 2008)
Език: Английски
Страници: 336




~Анотация~

СВЕТЪТ ПРИКЛЮЧИ, МОЛИ. КАКВО ЩЕ ПРАВИШ СЕГА?

Моли Андерсън не е просто обикновено двадесет и едно годишно момиче. Изминаха шест години от както тя и семейството й избягаха в бункер, водени от терористичният й баща и предвиждащият му план за завръщане на апокалипсиса. Но предпазните мерки на баща й не спряха до тук. Моли сега живее за да оцелее.

Да, любимата книга на Иан Андерсън му дава идеи как да "подобри" дъщеря си. Моли е по-силна, по-бърза, а очните й импланти и остри като бръснач връхчета на ноктите й които я правят забележителна. Освен когато си позволява да излиза сама от бункера в чумоопустошените, диви земи управлявани от чудовища. Това от което Моли има нужда е другарство. Чейс Грифин, приятел от миналото й, е най-доброто й попадение. Но докато той и другите са оцелели по чудо, милото момче се е превърнало в измъчен мъж. Заедно тези останки от човечеството трябва да се борят с доверието по между си и пътуването към единственото място където бащата на Моли вярва че всички цивилизации ще се преродят: Магическото кралство, където всеки знае че света е малък все пак.


~За авторката~

Родена: 2 май 1974
Роден град: Хейвърхил, САЩ

Мари Манкузи искаше да може да се превръща във вампир когато е била в гимназията. Но получава друга кръвосмучеща професия вместо това - журналистика. Днес тя работи като ТВ продуцент на свободна практика и автор на книги за тийнейджъри и възрастни.

Когато не пише за създания на нощта, Мари обича да пътува, готви, да ходи на готически клубове, да гледа лигави филми на ужасите и любимото й престъпно удоволствие - да играе видео игри. Завършила Бостънският Университет и двукратен победител с награда "Еми", тя живее в Остин, Тексас, заедно със съпруга си Джейкъб и кучетата им - Маскют и Боуи.


Поредицата която скоро ще видим от същата авторка в България е “Кърваво сборище”. Очаква се първата книга да излезе със знака на изд. Ибис през май-юни! Така че очаквайте я! Със сигурност си заслужава, защото е пълна с хумор и вампири разбира се!


Превода на целият пост е мой! Моля не копирайте информацията!

Публикацията за вас изготви Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар