понеделник, 26 декември 2011 г.

Черна дантела (Пътищата на духа, #1)–J.V.K.

Blacklace_front_cover_new_for_lulu_epup

Заглавие: Черна дантела
Поредица: Пътищата на духа, #1
Автор: J.V.K.
Издателство: lulu.com
Страници: 179
Корици:
Меки
Размери: 15х22 см
Език: Английски
Дата на издаване: 4 декември 2011
Жанр:  Художествена литература, Ужаси
ISBN: 978-1-4709-9364-1
Цена:
9,99 € Поръчай от тук в книжен вариант
Цена: 3,98 € Поръчай от тук в електронен вариант
Цена: 4,99 $ Поръчай от тук в електронен вариант
Цена: 4,99 $ Поръчай от тук в електронен вариант


 ~Анотация~

Вивиан Донован Рей е осемнадесет годишно момиче, чиито най - голям проблем е кой пистолет да вземе, когато излиза вечер. Дребна и особена апатична, наследник на богато семейство, тя е обещана за съпруга на един от последните чистокръвни вампири. Като такава тя трябва да се съобразява със законите на Съвета, оглавяван от бъдещия 'и свекър. Рей пази тайните си свирепо и не допуска никой току така до себе си. Тя е "кучето пазач" на реда в Рейвън, градче, утопия за създанията, които са се отчупили от познатата ни еволюция и търсят убежище.
В Рейвън тя е закон, съдия, жури и палач.
"Черна дантела" е спираща дъха история за "свободния" избор, любовта и пътищата в живота. Възбуждаща и необикновена история за любов и предателство, която ще ви заплени и остави нестихваща нужда за още.


 ~Откъс от книгата~


-Добре ли си? Боли ли? – попита той притеснено.

-Ъм, а-а. – тя се усмихна.

-Почти съм готов. Може да боли малко, но... ще се опитам да го направя възможно най-безболезнено. – тя продължи да се усмихва.

-Съжалявам.

Той се извини предварително, след което проникна бързо и силно. Когато девствената ‘и ципа се разкъса цялата ‘и тяло бе разтърсено от остра болка. Очите й се напълниха със сълзи и тя подтисна стона си.  Гърбът й се изви болезнено. Той плъзна ръката си по продължението на гръбнака ‘и я повдигна малко, задържайки общото им тегло на дясната си ръка. Главата й бе извита назад, дългата й коса падаше свободно върху чаршафите. Тя се тресеше.

-Вивиан?

-Това...

-Не е нужно да продължим, ако...

-Не... Добре съм. – тя вдигна глава, лицето й беше мокро от сълзи.

-Но ти...

-Аз искам това... – тя се усмихна. – Искам го... с теб. – премести се и уви ръката си около врата му.

Първоначално той започна да се движи бавно, така че тя да може да свикне да се адаптира към болката, но колкото повече се движеше в нея, толкова повече ноктите й се забиваха в кожата му.

-Аах.

Този шум. Тя го издаваше. Дробовете ‘и
Това му даде неконтролируем глад и сексуално удовлетворение , че той напълно забрави, че трябва да бъде нежен. Той седна и я пое със себе си. Краката й се увиха около него и пръстите й се вкопчиха в завивките. Лявата му ръка се опъна по целия й гръб, а дясната бе заплетена дълбоко в косата й. Тя се беше изгубила между болката и удоволствието.

Движенията му бяха силни, бързи и мощни. Той я движеше без проблем. , стонове, телата им, както и душите им, бяха едно цяло.

Тя усещаше как той се уголемява.

-Аах. - тя въздъхна и заби ноктите си и изви гърба му. Болеше, но бе сладка, сладка болка. – Аах. – още един небесен стон се изплъзна от устата й.

Той беше толкова близо.

Той стана груб. Бедрата й трепериха. Предусещаше оргазма му и само мисълта, че все още беше в нея я възбуждаше още повече. Сега и двете му ръце бяха на кръста й и тласъците му ставаха все по-бурни и по-бури, все по-дълбоки и по-дълбоки.

И тогава се случи. Той я изпълни, оргазмът му бе абсолютен . Това беше първият и единствен път, в който той се чувстваше така.


 ~За авторката~

Родена съм в началото на новото време за България, на 7 май 1991г. И може би случайно или не средното ми образование премина в изучаване на чужди езика, които за разлика от поколението на родителите ми гледаха на запад. След като завърших 31 СУЧЕМ и НШМ продължих да задоволявам жаждата си за знания н НБУ в специалност Икономика ДО. Разбира се, като всеки млад човек, който се издържа сам, ми се налага да работя. В момента се утвърждавам професионално в агенция за директен маркетинг.

Прекарвам свободното си време в писане, четене, рисуване или гледане на анимета. Музиката е огромна част от живота ми, лаптопът е с мен на всякъде. Не мога без mp3-та си. Обичам Adobe Photoshop и други подобни графични програми.


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар