неделя, 5 декември 2010 г.

Коледна кампания "Усмивки от България"!!!


Здравейте!
Остава още един месец до коледните празници! Това е втората Коледа, която ще празнуваме заедно с вас тук във форума! Тази година форумът също ще бъде украсен празнично и ще има специален дял за Коледа и Нова година, както и миналият път. Но този път реших да организирам и една коледна кампания!

Нина Константинова Добрева е родена в София и заминава за Канада заедно с родителите си, едва когато е на две годинки. Въпреки това тя все още има роднини тук и често се връща на гости в родината си. Нина говори отлично български език, и дори го демонстрира в хитовият си сериал, в който изпълнява и двете главни роли- „Дневниците на вампира”! В много интервюта Нина често споделя че България и липсва. Въпреки това не спира да повтаря с високо вдигната глава, че е българка и че се гордее с това!
Миналата година Нина прекара коледните празници в България заедно със семейството си. Тази година обаче може би няма да успее да се прибере в родината си заради снимките и ангажиментите и в Америка.
Ето защо организирам коледна кампания „Усмивки от България”! Нека да покажем на нашето момиче, колко я обичаме, колко много фенове има на родна земя и колко я подкрепяме в работата и!




Кампанията се състои в изпращането на картички и пожелания от българските феновете към Нина! Ето какво можете да направите ако искате да се включите в кампанията-

1.Коледна картичка - можете да изработите коледна картичка и в нея да напишете пожеланието си към Нина.
2. Рисунка (портрет) - ако имате таланта да рисувате и искате да зарадвате Нина, можете да и направите рисунка- било то неин портрет или пейзаж от България!
3. Стихотворение – добри сте в писането на стихове? Включете се като напишете специално стихотворение към нея!
4. Снимка – снимайте себе си и/или приятелите си с плакати и послания към актрисата!!!
5. Писмо – не е задължително да е писмо в бутилка, може просто да и напишете нещо, което бихте искали да и кажете или пожелаете!
6. Подарете и нещо малко - можете да изработвате гривнички или малки колиета? Направете нещо уникално и малко, измайсторено специално за Нина, като можете да включите българският флаг, цветовете му, или името и!


Условията са за участието ви са:


~ Ако желаете да изпратите картичка, погрижете се да е ръчно направена, а не просто купена от някой магазин. Картичката може да е от лист хартия, картон (не много плътен) или друг, по възможност лек материал. Интересно предложение – можете с помощта на цветни маркери да напишете пожеланието си върху целофан, изрязан и украсен ефектно! Разгърнете въображението си и измислете нещо уникално и красиво!

~ Ако искате да участвате в кампанията с рисунка, то тя задължително трябва да е на лист във формат А4. Не е задължително листа да е бял, можете да използвате и цветни. Рисунката може да е направена и с черен и с цветни моливи или други приспособления (различни видове бои, тушове и т.н.). Рисунката може да е портрет на Нина, пейзажна гледка от България, може да включва българското знаме, а също и надписи с пожелания. Бъдете креативни, измислете нещо, което би я зарадвало!

~ Ако искате да изпратите стихотворение, напишете го на лист с четлив почерк. Няма ограничения в дължината на стихотворението. Листа трябва да е с големина най- много А4, можете да използвате моливи или цветни химикали за декорация, решете сами!

~ Искате Нина да види нагледно любовта ви? Съберете всичките си приятели, фенове на Дневниците на вампира, или участвайте сами. Направете си постери, колажи или използвайте плаката и от някое списание. Снимайте се заедно и се постарайте да принесете настроението и посланието си в снимката! Може да изпратите до 3 снимки! Няма ограничения във форматът, нито във вида на снимките (фото хартия или принтирани).

~ Писмо- какво бихте и казали ако видите Нина на живо? Напишете всичко, което ви вълнува, напишете и пожеланията си, изкажете и възхищението си от работата и! Вие решавате какво да включите в писмото си! То трябва да е не повече от 2 листа, формат А4, като можете да пишете и от двете страни. Можете да го декорирате по желание. Не включвайте въпроси към Нина. Тя няма как да ви отговори, а и не е това целта на кампанията.

~ Добри ли сте в правенето на гривнички или малки медальончета? Направете и нещо малко (и не много тежко). Можете да използвате мъниста, лентички и моделин. Направете медальонче с тънка връзка или панделка. Измислете нещо красиво и уникално!


Можете да участвате с най- много 2 произведения (Пример: картичка и рисунка; или снимка и писмо и т.н.)! Трябва задължително да сте изпълнили указанията за всяка категория, в която участвате от условията по- горе. Вие изберете дали ще напишете нещата си на английски или на български език. Когато изпратите произведенията си, можете да запишете името си и градът, от който сте на малка картичка, която ще бъде включена към останалите ви творения. Не украсявайте пликът, в който ще изпратите нещата си. Всички творения, картички, писма и пожелания пристигат първо при мен! Всяко едно ще бъде отворено и проверено. Ако съдържа въпроси към Нина или към другите от каста на предаването, ако съдържа нецензурни думи или реша, че не е подходящо, писмото ще ви бъде върнато обратно! Всички останали творения ще бъдат събрани в кутия, която ще замине към официалният адрес за връзка с Нина!


ВНИМАНИЕ! Постарайте се нещата, които изпращате да не са много на брой, да не са прекалено обемни или прекалено тежки! Помислете за това колко хора от цяла България ще изпратят картичките си. За да има място за всички и да не се налага да изпращам колет с големината на кашон от хладилник, се старайте нещата, които използвате за направата на произведенията ви да са възможно най- леки. Не изпращайте плюшени играчки, сувенири, лесно чупливи или разградими предмети и остри предмети!!!

Освен към Нина ви даваме и възможността да напишете и нещо към някой от актьорите от „Дневниците на вампира”. Условията са да е нещо съвсем мъничко (от 3 до 5 изречения). Можете да го включите към писмото си, към стихотворението си, или просто на малко листче прикрепено към останалите неща. Не забравяйте, че кампанията е основно за Нина!!! Не прекалявайте с писането към другите актьори. Просто им изпратете пожеланията си, които евентуално Нина би могла да им предаде! Не е задължително творенията да са с коледна тематика, но е хубаво да пише поне „Весели празници” или нещо по ваше желание.

Писмата и творенията си можете да изпращате на адрес:
Бургас 8001
Нова поща
За Ивелина Йорданова
до поискване

Краен срок за изпращане е 13 Декември!!! На 15 Декември колетът, с всички творения, ще бъде изпратен към Нина! Ако има нещо, което да ми обясните за произведението си или просто да изкажете мнението си за кампанията, можете да изпратите към останалите неща и листче, което само аз да прочета и да не бъде включено в пратката за Нина. Само моля ви пишете името ми или ника ми от форума на листчето!

Не мога да ви дам гаранция, че колетът ще пристигне благополучно и ще се озове при Нина. Не мога да ви гарантирам това. Но мога да ви обещая, че каквото зависи от мен ще го изпълня и ще направя всичко възможно колетът да потегли към Америка! Много се надявам всичко да мине както трябва и да изпълним започнатото. Нека да накараме Нина да се усмихне! Нека да стоплим сърцето и със спомени от България и да и покажем че и тук тя има фенове- фенове, които я обичат и подкрепят!


Нека изпратим нашите „УСМИВКИ ОТ БЪЛГАРИЯ” далеч зад океана и да накараме едно момиче да се усмихне също!

Имената на всички участвали ще бъдат включени в списък, който ще бъде изпратен с колета и произведенията им, включен в моето уводно писмо. Също така веднага след като получа някое писмо, името на участникът изпратил го ще бъде публикуван във форумът, за да разберете дали писмото ви е стигнало до мен.
Ако имате сайт, форум или блог и искате да разпространите кампанията, пишете на имейла ни vampire_ladies@abv.bg за да получите специалното обръщение, което да публикувате. Всички сайтове, форуми и блогове, които разпространяват кампанията ще бъдат включени към списъка с помощниците, като банер към сайта им ще бъде пуснат във форумът ни.

След крайният срок за изпращане на писмата ви, и пристигането им при мен, ще направя специален видео клип включващ всички участващи творения, а когато отида да изпратя колета ще пусна и снимков материал на самото изпращане.

Ако имате каквито и да било въпроси за кампанията, можете да ги зададете към мен в тази тема.
Усмихнете се!

-Ивс



С подкрепата на:

Няма коментари:

Публикуване на коментар