петък, 19 август 2011 г.

ИНТЕРВЮ: Разработката и производството на сериала “Изгубена”

На 16 Ноември, 2008, „Продиджи Пикчърс” издават на пресата, че са спонсорирани от „Canwest Global” да режисира пилотния епизод на „Изгубено момиче”, драма за млада жена със свръхестествени сили. Пилотния епизод е написан от Майкъл Ловрета, който преди е написал за Канадската телевизия, сериалът „Мутанта Х”
На 19 Август, 2009, „Canwest Global” издават на пресата, че телевизията, дъщерно дружество на основната компания, са избрали подходящите за едночасовият свръхестествен сериал. Актьорският състав включва Ана Силк, преди е участвала в „Почасово заплащане” и „ Да бъдеш Ерика”, заема ролята на главнята героиня Бо в сериала.Кристен Холдън-Рийд, от сериала „Династията на Тюдорите”, е другият мъжки герой, наречен Дайсън, безчовечен полицай замесен в любовни отношения с Бо. И двукратната носителка на наградата „Джемини”, Ксения Соло е третият герой, който се казва Кензи, яростно лоялна човешка най-добра приятелка на Бо. В актьорският съствава е включен и Рик Хоуланд, от филма „Добро ченге, лошо ченге”, като Трик, приятел, който е салонен управител с неща, които има да крие. При пускането на сериала, ще включва интерактивен уебсайт, графичен роман и видео игра за сваляне.
На 7 Април, 2010, „Продиджи” съобщават, че е дадена зелена светлина, за започването на тридесет минутно снимане на сериала. Продукцията ще се осъществи в Торонто, Онтарио, Канада през есента на 2010, на места в Южен Онтарио и в малко студио в Западен Торонто. Краят на снимането, на първият епизод приключи на 25 Юни и серията ще се излъчи през Септември, 2010.
На 22 Юни, 2919, „Keyframe Digital of Niagara-On-The-Lake”, Онтарио съобщават, че са подписали договор за визуални ефекти в първите тринадесет епизода на „Изгубено момиче”, препоръчвайки се за такива филми.
Като промоция за началото на сериала, беше направен официален сайт с началото на Август 2010, на сайта http://lostgirlseries.com/. В него има кратък трейлър на сериала и кратка информация за сериите и героите. На 20 Август, излезе интерактивна книга за да ни разкаже малко повече за сериите и героите за зрителите. Също се очакваше да има и форум за зрителите, да обсъждат сериите и актьорският състав, преди да започне излъчването на сериала. На същата дата пресата издаде, че сериите и актьорите ще бъдат в „Fan Expo Canada” в Торонто за 27 до 29 Август, където ще отговарят на въпроси, относно сериала и ще има рекламни материали на разположение, за зрителите.
Осмият епизод от сериала „Векс”, бе първият епизод продуциран и направен за сериала, който бе излъчен по телевизията, за да спечели повече зрители, пускайки зелена светлина на сериала.


Превод: darkness_angel

Няма коментари:

Публикуване на коментар