сряда, 26 октомври 2011 г.

Предстоящо издание: Докато умра (Ревенант, #2)–Ейми Плъм

Заглавие: Докато умра
Поредица: Ревенант, #2
Автор: Ейми Плъм
Издателство: ATOM (В България: Ера)
Страници: 320
Език: Английски
Дата на издаване: 3 май 2012
Жанр: Ърбън Фентъзи, Световна проза, Художествена литература, Митология, Паранормален Романс,


~Анотация~

Кейт е избрала да напусне комфортният и безопасен човешки свят за да се присъедини към Венсант в опасната свръхестествена вселена която обитава. От своя страна, той се е заклел против природата си да се противопоставя на повторните смъртни случаи, които са неговата съдба като ревенант - въпреки че това ще му причини неизмерими страдания.

Опиянена с романтика и изпълнена с опасност, втората книга от трилогията за Ревенантите, проследява Венсант и Кейт в търсенето им, по отделно, на решение за тяхното положение, като ги изпраща на пътешествие от бляскавите улици на Париж до мизерната страна на града. Въпреки че експеримента който Венсант изпробва постепенно го унищожава, той настоява да види резултата до края. Това подтиква Кейт да навлезе по-дълбоко в света на ревенантите и да открие друг начин. Но несъзнателно поставя всички които обича в опасност, когато открива семейство древни лечители, които държат ключа към тайна която може да помогне на бардите - добрите ревенанти, да победят смъртоносните си врагове, нума, завинаги.

И докато любовниците ни търсят нещо за което имат малък шанс да открият, нова заплаха възниква сред нума. Кейт се озовава в разгара на една древна и смъртоносна война, не като свидетел... а като цел.


~За авторката~


Ейми Плъм е израснала в Алабама, по-късно се мести в Чикаго, където изживява „лудите си университетски години”. Там тя е привикана при местния шериф, защото носела прекалено много черно. След тази случка Ейми заминава за Франция, където прекарва 5 години, преди да се премести в Лондон. Обиколката й из най-атрактивните градове в света не спира до тук, но в мъгливата английска столица тя се омъжва за абсурдно красивия французин Лоран. Най-безцеремонно Ейми го замъква със себе си в Ню Йорк. Животът им в Голямата ябълка е интересен и динамичен, но неукротимият дух на младата писателка ги отвежда отново в Европа. Днес те живеят в красива старинна къща в малко френско село. След като сключва договор с водещо издателство за издаване на трилогията, Ейми се е отдала изцяло на писането в малка каменна постройка в нейната градина.


~Други книги от авторката~


*Щракнете върху корицата за да ви отведе до ревюто на книгата*


Моля не копирайте статията и не разпространявайте без разрешение и упоменат източник! Статията бе направена изцяло за блога Vampire Ladies!


Поста изготви за вас - Мимс (Vampire Lady)

Няма коментари:

Публикуване на коментар